Valaki kutyus nevet? (Ne magyart! Valami találót ami kicsi korában is illeni fog hozzá és nagy korában is) Veszünk párommal egy angol bulldogot és nem tudom mi legyen majd a neve? Várom az ötleteket!
Az angol bulldogra egyetlen név illik tökéletesen:
WINSTON
aki mást mond az hazudik. Képzeld csak el, hogy ráncos pofájával a maga horkoló hangján elvakkantja magát, hogy vvvvvins-ton. Vannak persze alternatívák (bár egész egyszerűen meg sem közelítik a winston tökéletes csengését) amiket én javasolnék:
Seamus, Vinniefred, Weemsey, Hubert, Chubby (csak nehogy a nagyszülők lecsabizzák xd).
remélem tudtam segíteni. :)
ui.: valaki Chruchillhez kötötte a jószágokat. Azt vágjátok, hogy Churchillnek soha életében nem volt ilyen kutyája, hanem a stílusa és a fizimiskája miatt alakult ki ez a kapcsolat. A véreskezű angol egy USZKÁRT tartott. :D
Amikor én vettem kölyköt, igaz nem bulldogot akkor nekem a Zordon név tetszett nagyon. Aztán amikor elmentem kiválasztani, de még nem hoztam el, akkor a Tk.-i neve jobban tetszett. Mc Leod.
Ám miután elhoztam, és kezdtem megismerni olyan volt mint egy medve bocs. Így Medvére is hallgat. Most meg hogy kezd idősödni olyan Mancis a pofija.
Most Manci a neve. De mondhatom bármelyiket az összesre hallgat.
Én azt mondom neked, hogy amikor hozzátok kerül akkor lesz könnyű nevet választani. Attól függ mi illik rá.
Kérdező, azoknak is megírom - de ettől még te nem vagy kivétel.
Ha ennyi az össz problémád egy kölyökkutya nevelésével kapcsolatban, akkor vagy nagyon sokat tudsz, vagy semmit.
Inkább szerintem értelmesebb dolgoknak nézz utána - ez jótanács. Azt kezdesz vele, amit az értelmed enged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!