Kutya harapás. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy kiskutyám. Pár hetes még csak és ma odanyújtottam neki a kezemet hogy megszagolja de el kapta. Csak súrolt meg kicsit ráharapott a kezemre de kirántottam és lett rajta egy karcolás meg egy ici pici seb még 1 mm nagyságú sincs a seb. Nem vérzett és ahogy néztük anyuékkal nem is mély. Csak a felső hámréteg sérülhetett. Mégis aggódom. bekentem neogranormonnal mert az is valamennyire fertőtlenít. Nem volt itthon Betadine. Anyuék szerint ennyitől semmi bajom nem lesz mert tényleg olyan picike az a seb, hogy sebnek sem nevezhető. Lehet ebből komolyabb bajom? Vérmérgezés vagy ilyesmi? A kiskutya oltva van veszettség ellen.2011. jan. 27. 21:35
1/17 anonim válasza:
nem lesz bajod, de hogy később se legyen kezd el megnevelni a kutyát. :D
2/17 anonim válasza:
De fuss el a sebészetre nagyon súlyos lehet!:D
3/17 anonim válasza:
Pár hetes kiskutya még nem oltják veszettség ellen...De nem lesz semmi bajod tőle.
4/17 anonim válasza:
Készülj fel mert lesz még rajtad egy-két seb.Ezek az apró tűfogak már csak ilyenek ezt túl kell élni.
5/17 A kérdező kommentje:
11 hetes a kutya :DDDD szóval már kapott oltást. kicsit jobban tudom szerintem.
2011. jan. 27. 21:45
6/17 anonim válasza:
Jesszus, tényleg bepánikoltál egy egycentis sebtől? :DDDD Vicces vagy, bocsi. Pedig még kutyám sincs, de ígyis beleütöm magam ide-oda, egykét karcolás, folt mindig van. Bele ne halj... Téged is tuti üvegkalitkában őriztek... x'D
7/17 A kérdező kommentje:
nagyon nem csak tudod nekem volt már ilyentől vérmérgezésem drága. :) erősen hajlamos vagyok az ilyenekre sajnos. ezért vagyok beparázva.
2011. jan. 27. 21:46
8/17 anonim válasza:
Nekem ismerősöm amstaffja megharapta az orrom mély volt, vérzett de semmi bajom nem lett tőle de még mindig ott van a nyoma.:D
9/17 anonim válasza:
nekem beleeresztette a kutyám a fogát a combomba,elég mély nyoma volt,ömlött a vér, 5szurit kaptam heteken át, aztán ennyi. nem kel beparázni ennyitől (:
10/17 anonim válasza:
Na mielőtt mégtőbb horrort írnátok ne feledjétek h egy 11 hetes kutyuról van szó!Aki kutyás tudja mért írtam ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!