Mit csináljak? Emeletesben lakunk és a kutyám, hiába viszem le napi 3* mégis van úgy h elvégzi a dolgát. Bővebben lent.
Van egy 3 éves szálkász szőrű kutyusom most társas házban lakunk napi 3* leviszem sétálni reggel fél 8 fele,d.u-án 2-fél 3-om fele mikor haza érek és este 8-9 fele. És mégis van olyan nap amikor bepisil és bekakil a folyósóra mi erre a megoldás? Igaz napi 2* adok neki enne és mindig van előtte víz,de azt mégsem csinálhatom hogy nem adok neki enni meg inni.
Kérlek adjatok nekem hasznos tanácsokat és ne úgy fogjátok fel h ez hülyeség mert vki számára ez is fontod.. :/
előre is köszi sziasztok :)
Gondolom akkor piszkít be, mikor nem vagy otthon. Szerintem, ha egyszer adnál neki kaját, az is sokat segítene a dolgon, pl. este 6 körül.
Meg pl a séták milyen hosszúak? Legalább at egyiknek hosszabbnak kellene lennie, 2-3 órásnak. Legalábbis nálunk így van (mondjuk az én kutyám sem bírná ki reggel 8-tól 3-ig sajnos :( ) De, ha jól le van fárasztva akkor többet alszik.
Víz meg tényleg kell elé :s Bár az enyém mindig kiborítja, ha egyedül van.
Szóval kicsit több mozgás, és egyszeri evés, amit én tudnék javasolni :)
Az etetése rendben, a víz is szükséges előtte mindig.
Én mindenképpen bepréselnék még egy sétaidőt.
Nem tudom, hogy vagy a felkeléssel. Vagy hajnali fél öt körül, vagy éjfél körül még egyszer levinném.
És napi egy hosszabb, legalább egy órás séta mindenképpen szükséges számára, akkor a többi sétánál elég tíz-tizenöt perc.
Netán próbálj meg más útvonalon sétálni, hátha már unja a megszokott útvonalat.
Új környezet új hely.
köszönöm szépen a sok-sok választ amit küldtetek! :)
Először is leginkább táppal etetem de meg eszeik mindenféle házi kaját is azt jobb étvággyal is mint a tápot :)
Amikor futok vele akkor mindig el van engedve amikor meg áll akkor én is meg állok h nyugodtan tudja végezni a dolgát,de sajnos amikor jelezne hogy mennie kell nem hallom mert kinn van a folyosón és sajnos nem hallom amikor jelez.
lehet az a baj.. :/
De viszont először sokszor be engedtük azzal a hittel h majd a lakásba nem csinál be. de nem jött össze. még itt benn sem jelzett.. :$ szóval nem tudom hogy mit csinálja.
még egyszer köszönöm szépen a válaszokat :) Üdv :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!