A kutyáknak is van sürgősségi tabletta?
Egy nagy kutya elkaptam a pincsimet és most összeragadtak.Lehet baja a kiskutyámnak?Ha még ma,vagy holnap elviszem állatorvoshoz,tud adni valamit,hogy ne legyen vemhes?Mennyi idő,még szétválnak a kutyák?
Köszi előre is a válaszokat!
Köszönöm,hogy írtatok még!
Nagyon nem merem egyedül hagyni a babámat,ki vinni nem merem,mert nem tudom,hogy támadna e a kutya... :(
Viszont a pincsimnek hiába kiabálok,nem jön elő.
Van hátsó kerítésünk,de a szomszéd felől jött be a dög a hátsó udvarunkba,az tuti,mert nálunk tavaly tavasszal lett megcsinálva.
Viszont az udvarunk egy alacsony kerítéssel is van leválasztva pluszba és attól félek,hogy átcincálta az a nagy dög...:(
Már nagyon várom,hogy hazaérjen a férjem,ő bátrabb,talán hátra merne menni,én nem is látom már a két kutyát...
Mitől dög a másik kutya?Te vagy felelőtlen,a kutya csak azt tette,amit a világ egyik legerősebb ösztöne,a fajfenntartás diktál.
Ha véletlenül vemhes is maradt,akkor is lehet ivartalanítani!
Egyébként mit tennél,ha egy "nagy dög"megtámadná a kutyád és épp lelkesen tépné?Beszaladnál,mert nem lehet a babát pár percre magára hagyni?
Komolyan nem értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!