A kutyáknak is van sürgősségi tabletta?
Egy nagy kutya elkaptam a pincsimet és most összeragadtak.Lehet baja a kiskutyámnak?Ha még ma,vagy holnap elviszem állatorvoshoz,tud adni valamit,hogy ne legyen vemhes?Mennyi idő,még szétválnak a kutyák?
Köszi előre is a válaszokat!
Injekció, de jó drága (10 e körül van, azt hiszem).
Nem hiszem, hogy baja lenne tőle. Hamar menj vele dokihoz, ha nem akarsz kiskutyákat!
Húúú,tényleg drága.Köszönöm,hogy írtál?
Kb.mennyi idő után válnak szét a kutyák,mert még mindig a kanon lóg a pincsim :(
Húzkodta már a hóban is,úgy féltem:(
Nem kell hamar!
Injekció tényleg van de csak 3-4 hét múlva,és azért mert akkor már a doki tátja az ultrahangon hogy valóban vemhes e.
És az ára tényleg borsos 2 injekció 10-15 körül van.De az függ a kutya méretétől.
Ja és legközelebb jobban vigyázz a kutyádra.
Míg a pincsid kint van és húzzák, te közben internetezel?:O
Nálatok nincs kerités? Vagy tüzelésnél nem tartjátok bent a lakásban? Amúgy is kistestű.
Ilyenkor mindíg elgondolkozok, hogy a szukánk (amstaff) amikor tüzel, hogy nem jött be még egyszer sem egy kan kutya?!
Nem is tudom elképzelni, hogy hogy fordulhat ilyen elő, ha ilyenkor odafigyelsz a kutyádra...
Kint voltam vele természetesen az udvaron és 8 hónapos kislányommal.A pincsim odafutott a nagy dög kutyához én pedig beszaladtam a kislányommal,mert féltem,hogy nekünk támad a dög.A kutyámat hiába hívtam és miután visszamentem az udvarra,már összeragadtak.
Internetre azért lett időm,mert nem megyek ki,mert akkor húzza a pincsit a földön,az pedig sír :(:(
Az elöbb megnéztem őket,de még össze vannak ragadva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!