A kutyáitok mit szoktak "színészkedni"?
Ohh de még mennyire tud színészkedni :DD
Ebben nagyon tehetséges.
Pl mikor tudja,hogy most tanulni fogunk és már fáradt akkor bicegve jön oda hozzám :)
Vagy ,mikor teszem mi a kajáját akkor elfordul és bemegy a házába és az ajtót nem csukom be már ott van a kajánál.
Még nagyon sok minden van,de nem jut eszembe több... :/
Az enyém karomvágáskor azt csinálja, mintha ölném. Még hozzá sem értem a karomvágóval, csak közelítem a mancsához, már akkor ordít. :D
A másik kedvencem, mikor kimegyek a szobából, azonnal felugrik a kanapéra, de azt már ő nem tudja, hogy én ezt hallom. :D Ha meg visszamegyek a szobába, azonnal leugrik és úgy tesz, mintha nem lett volna ott. :D
én néha azt is észreveszem, h mikor megyek haza gyalog, a kutyi még nem lát engem, de én látom, hogy az udvarban szaladgál. Mire kb 10 mp múlva hazaérek, ő "mélyen alszik", alig akarja észrevenni, h megjöttem, aztán úgy nyújtózkodik, mintha már fél napja aludt volna. :D
Jaaj, a ti kutyáitok is édesek, imádom mindet! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!