Akkor most jó vagy nem a Belcando? Az adult multi-croc?
Szia !
Na hát én 2 amstaff gazdája vagyok, és énis sokat agyaltam ezen hogy most akkor mivel is etessem őket ami egészséges, és jól izmoltak lesznek tőle..aztán rájöttem hogy a tápok hiába ilyen hús olyan hús 0 % gabona stb, jobban jártam vele hogy veszem nekik a farhátat ( 200-300 ft) azon van hús is meg csont is.Ezt kapják szombat vasárnap, zöldségekkel..makk egészséges hétvégi étrend..hétközben meg kapják a sima tápot,mellé házi kosztot.Soha az ég világon semmi baja nemvolt a kutyáimnak, pedig az idősebbik már 14 éves !!!!Ne etess műszarokkal...hiába márkás a táp,az attól még egy mű fos..lelehet pontozni de ez így van...amióta ilyen-olyan márkás tápokkal etetnek az emberek, egyre több az allergiás meg gyomorbántalmakkal küszködő kutya.Nekem a kisebbik kutyus (4 éves) súlyhúzáson 1 tonnával szaladgál már amikor apa viszi ,és sima házi koszton él:)
A Pedigree is műfos,sőt!
Színezett gabona 4% hulladékkal,ezt mellékterméknek becézik,tele kémiai színező és ízesítőanyagokkal.
És ha kiszámolod,hogy mellé még házi koszot is kapnak,olcsóbb egy tényleg minőségi táp.
Jó minőségű. Kategóriája: szuper prémium.
Én is a Belcando-val etetek. Collie tenyésztő vagyok. Teljes mértékben meg vagyok a táp hatásával elégedve. Kutyáim kiváló kondícióban vannak, szőrzetük minősége kitűnő.
Nem 70% hús van a tápban. Az azt jelenti a csomagoláson, hogy az állati fehérje részaránya mennyi az öszzfehérje részarányából. Tehát a fehérjetartalom 70 %-a színtiszta állati fehérje. Ennek így kell lennie. Az a jó ebben a német tápmárkában, hogy még ezt is feltüntetik a táp csomagolásán. Amúgy én is a multi crok táppal etetek. Ajánlom ezt is és minden más Belcando terméket.
Jó kutyázást!
Hát ez egy fogas kérdés. Kinek mi a jó? Erre mindenkinek megvan a saját válasza. Nekem is: szerintem a Multi croc bitang jó kutyaeledel. Nem mondom, hogy olvashatsz róla egy-két web-es "belcandoshop"-ban, inkább leírom, hogy szerintem miért jobb, mint egy agyonpumpált, szteroidos csirke, persze, ha te neveled fel a tyukicákat, akkor legalább tudod, hogy miből van. Amúgy pedig egy kukorékoló hormon-bomba is lehet :) Hmm???
A Multi Nekem azért jött be, mert olyan, mint a maradék. Poén, de tényleg így van. Kicsit hús, kicsit répa, kicsit rízs, kicsit tészta... Ha megfigyeled a kutyád legjobban a maradékot szereti. Csakhogy az igazi értéke a beltartalom minősége, no ez ott van a szeren. Szívesen leírnám, de elfogultnak tartanának érte, inkább azt javaslom, hogy böngész egy kicsit a neten, és értékes választ kapsz a kérdésedre.
Szerintem nagyon jó kaja a Belcando. Sokkal komplexebb mint egy főzöcskézett kutyakaja. Ismerősömnek az amsztaffjára is izomzömeget hozott. Semmi mástól nem erősödött a kutya csak a Belcandotol. Ja és
Legolcsóbban a www.belcandobolt.hu ahol kapni lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!