Belcando szuperprémium táppal kapcsolatban kinek mi a véleménye?
Bevallom, én csak egyszer vásároltam. Otthon megnéztem az összetételét, és rájöttem, hogy baromi kevés a hús(liszt)tartalma, és ennyi pénzért kapok jobbat is.
Nekem a jobb azt jelenti, hogy nem rizzsel és gabonával van tele.
Köszönöm az eddigi válaszokat. Csak azért kérdezem, mert a collie kutyámat ezzel etetem, pontosabban a Belcando Adult Dinner táppal, és nekünk bevált. Kiváncsi vagyok, hogy másoknak mi a véleménye róla.
Van nekem erről a tápcsaládról brossúrám. A Webkutyáról szoktam rendelni.
A Belcando Adult Dinner összetétele:
Hamuszegény baromfihúsliszt (23,5 %), kukorica; rizs; burgonyakeményítő (14 %); heringliszt (3%); szárított répaszelet; jánoskenyér dara; olajtalanított szőlőmag (2,5%); sörélesztő; baromfizsír; finomított növényi olaj; azték zsályamag; hidrolizált baromfimáj; dikálciumfoszfát; nátriumklorid; káliumklorid, gyógynövények (összesen: 0,2 %; csalánlevél; encián gyökér; ezerjófű; kamilla; édeskömény; kömény; fagyöngy; cickafarkfű; földiszeder levél); Yucca kivonat.
Én se tartom szuper tápnak.
Ha jót akarsz akkor Acana Adult Dog.
Üdv Sorstárs! Úgy látom, közös problémában szenvedünk: valahogy az Én kutyám se akar leszokni a Belcando-ról. Bármennyire is erőltetem, nem jön össze.
Valószínűleg ennek az Acanás fiúk most nem nagyon örülnek, hisz ennek a német tápnak az eladásában nincs semmi üzleti érdekük.
Persze jó látni, hogy legalább megértették a kérdés tematikáját: ezzel etetek.
Biztos attól fogok tanácsot kérni, aki kidob piszok sok pénzt egy eledelre, azt csak otthon olvas utána a beltartalomnak! Vicceljetek má srácok ..?! Kiköpte a kutya mi? Mert forró volt a mikro-tól???
Bocsesz, aki ki akarja próbálni a Belcando-t INGYENESEN megteheti, kockázatok nélkül, keress rá a neten, a honlapcímet nem reklámozom.
Kifizeted a szállítási költséget, azt megy az 1kg. Szerinted miért vállalnak visszavásárlási garanciát rá? Mert annyian visszaküldik, jah persze!!!
De tudod mit, ha valaki kételkedne, azt arra ösztönzöm, hogy próbálja ki maga, és a saját tapasztalatában bízzon, ne pedig az üzletkötők pro-contra fanyalgásaira.
Hogy miért adok én Belcando-t? Egyszerű, mert előtte Pedigree-vel etettem, aztán egyszer megkóstolta a kutyám a Belcando Multi croc-ot szószosan és azután rákattant az ízére. És szerintem a kutyámnak van annyi esze, hogy tudja van-e különbség a Pedigreehez képest, pedig nem is tud olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!