Mit adjak a kutyámnak, hogy ne rágja a növényeket?
Szia!
Kutyas boltokban lehet fustolt csontot kapni( mi csak budi csontnak hivjuk:) A kutyusom megorul erte!
O is sok mindent megragcsalt regen, de amiota budi csontot kap azota csak azt ragja.
Ja, szomjasak lesznek a csontitol ezert a friss vizre meg jobban kell ugyelni!! Sok sikert :)
Először is tedd el a virágot, mert akár mérgező is lehet...
másodszor pedig a növény rágcsálás jelezhet folsav hiányt.
Adj neki pl. sóskalevelet.
Én úgy tudom, hogy minden állat eszik füvet. A kutya és a macska akkor rág füvet, mikor fáj a gyomra. Utána kihányja és rendbe jön. Hogy a tiéd miért egyik ilyen különleges növényeket, azt nem tudom. Lehet hogy fű nincs a közelében??
Szóval az, hogy füvet eszik természetes. Had egye, ha épp arra van szüksége..
Az hogy veszel neki játékot nem elég. A labda azért van, hogy eldobd neki, a csomós kötél azért, hogy az egyik végét Te húzd, a másikat Ő. Szerintem unatkozik.
Figyeld meg mikor csinálja. A nagy séta után ha kirohangászta, játszotta magát kétlem, hogy rágcsálni fog.
Nagyon hasznos, ha klikkerezel vele, az agyilag fárasztja le. (www.klikker.hu)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!