Ki hogyan, mivel takarítja az udvart a kutya kakitól?
Figyelt kérdés
2011. jan. 26. 11:50
11/24 anonim válasza:
Biztos működik, de max. annyi az előnye, hogy nem kell hajolgatni. Mondjuk néha én is nyögdécselek a derekam miatt...
12/24 A kérdező kommentje:
Bocs, rossz linket küldtem. Egyszer láttam a tévében, egy kütyüt és azt keresem.
2011. jan. 26. 12:05
13/24 anonim válasza:
Pont ugyanúgy.
Mi annak idején a Hermesben vettünk gyerek lapátot, kapát, seprűt (mert elsőre csak az volt éppen).
Azok kb: ekkorák csak olcsóbb...
14/24 anonim válasza:
Naponta kétszer sétálunk; jót mozognak a kutyák, nekem pedig azonnal fel kell szednem a kakit.. :) Udvaron szerencsére még nem láttam kakit, nekem így kényelmesebb és higiénikusabb is. Amúgyis totyogó gyerekek vannak a családban, nem lenne jó, ha az udvaron kakit majszolnának. :)
15/24 tetris válasza:
Nagyon praktikus ez a kutyaszarszedő cucc, de kissé drágállom több mint 5ezer forintért. EGyébként a műanyag lapát hamar eltörik, ha a kaki lefagyott. Nagyon régóta nem kapni már sehol se fémbűl készült szemetes lapátot.
16/24 anonim válasza:
Lapát+ lombgereblye a tuti módszer. Utána pedig át kell dobni a szomszédhoz, ha van kutyája. (csak vicc) :D
17/24 anonim válasza:
Mi hosszú vaslapot kettéhajlítottunk, lett belőle egy csipesz-szerűség, azt és egy hosszú nyelű lapátot használunk, így nem kell hajolgatni.
A hígabb terméket leszórjuk homokkal, vagy várunk, míg kissé megszárad és felszedhető lesz.
18/24 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, ment a zöldkéz. :) Én is olyan csipesz szerű akármit keresek.
2011. jan. 26. 12:44
19/24 zsuzsabazsa válasza:
Azt is lehet, hogy zacskót húzol a kezedre és azzal szeded össze, utána a zacskóba befordítod az ürüléket, összekötöd a száját és kész.
Nem lesz szaros sem a lapát sem a seprű. Mert ugye azt is le kell mosni.
20/24 anonim válasza:
Lapát+ lombgereblye! Nálam is bevált!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!