Hogyan szoptassam a kis kutyát? Hogy tudnám elérni hogy a kis kutya próbálkozzon szopni?
Amikor ellett a kutyád, kiráztad egyből születés után a kiskutyákból a magzatvizet? Mert valószínű nyelt magzatvizet és ezért nincs meg a szopó reflexe.
A mi szukánk császározva lett, így amikor eljöttünk a dokitól a párom mindegyik kiskutyát megrázta mert ugye a dokinak nincs annyi ideje, hogy rendesen mindegyikből kirázza. 1 kiskutyánk így is elpusztúlt 2 naposan. Neki se volt meg a szopóreflexe, kamillateát adtunk neki, hogy ne száradjon ki. Csak 10 percre hagytuk magára az almot mire visszamentünk már nem élt. A doki mondta, hogy nagy valószínűséggel attól lehetett, hogy magzatvizet nyelt.
Ja, Kennel név levédése folyamatban, csak h. nehogy valaki leszaporítózzon!
Én még annyit csináltam hogy az ujjam begyét tettem a szájához és mozgattam a száján, nem lehet ezt így leírni. De az a véleményem ha ennyi idősen sincs meg a szopóreflexe nem sok esélyt adok neki, nem életképes az ilyen kutya sajnos.
De próbáld meg, hátha neked sikerül!
Mienk is elhúzta, nem lehetsz vele a nap 24 órájába. Mi is mindent megtettünk hogy megmaradjon.
Törzskönyves lesz a kiskutya?
Nem lehet, hogy a cuminak túl szűk a lukja?
Esetleg nagyobb luk kéne rá?
Emberek!
Ha nincs szopóreflexe akkor nyomhat bárki bármit a szájába!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!