Mi lehet az oka ha 3 éves francia buldog kutyusomnak az előbb az egyik hátsó lába mintha begörcsölt volna és elkezdett zihálni meg nem is tudom az egész kutyi olyan fura lett?
Figyelt kérdés
A gépnél ült a lábamnál és felakartam emelni,mert majdnem eldöntötte a gépem ekkor kezdődött az egész.Azt hittem vége szegénynek. Egy csepp pisi is kijött belőle. Az biztos hogy az egyik lába merev volt sajnos egy pár percig. Aztán az ölemben megnyugodott és mintha mi sem történt volna. Nagyon kétségbe vagyok esve! Az állat doki meg nem veszi fel a telefont!2011. jan. 25. 09:50
1/8 anonim válasza:
A francia bulldogok tudtommal hajlamosak epilepsziára. Ez kortól független. Lehet, hogy a kutyusod is epilepsziás. Mindenképp vidd el dokihoz. Manapság már gyógyszeres kezeléssel kordában lehet tartani ezt a betegséget. Remélem azonban, hogy nem ez a baj.
2/8 anonim válasza:
Ez elég sok minden lehet. Inkább kivizsgálást javasolnék, mert itt max. tippelni tudunk, de a biztosat a doki tudná megmondani.
Írok két verziót: fokális epilepszia, vagy egyszerű izomgörcs.
3/8 A kérdező kommentje:
Idáig ilyen soha nem fordult elő.Max. annyi még hogy pár napja séta közben egyszer -kétszer olyan volt mintha balra húzna az egyik fele...
2011. jan. 25. 10:00
4/8 anonim válasza:
Mindenképpen vidd el dokihoz.
Lehet Epilepsziás! Az én kutyám is az..
5/8 anonim válasza:
Ez epilepszia gyanús nagyon.
Ám ezt a balra húzó fejet ne felejtsd el mondani az orvosnak mert agydaganatnál, aminél a kutya tarthatja féloldalasan a fejét, az egyik tünet (és nem maga a betegség) lehet az epilepszia.
Mindenképp olyan orvoshoz menjetek akinek van tapasztalata a neurológia és az epilepszia területén.
Sok sikert és jobbulást a kutyinak!
6/8 A kérdező kommentje:
Nem a fejét húzza hanem a hátsóját balra.
Remélem szimpla izom görcs.
Nem lehet hogy véletlenül rosszul fogtam meg?
2011. jan. 25. 10:15
7/8 anonim válasza:
A leírtak alapján ez több mint egy szimpla izomgörcs... de egyikünk sem állatorvos....
8/8 anonim válasza:
Sajnos nem hangzik valami jól! :( Drukkolok hogy ne legyen gond, de készülj fel azért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!