Rám morgott a kutyám. Mit csináljak ilyenkor jól csináltam e?
Játék közben meghúztam a lábát nem durván erre ő rám morgott elég erélyesen. Vissza kézből kapott egy nagy pofont egyből a párnájára ment lapult érezte hogy nem jót csinált. Kiküldtem az udvarra most ott van egyedül minimum egy órát. Ez így jó ?
Arra is gondoltam hogy fájna neki ?
Ha megyek el itthonról dolgozni akkor se fogok hozzá szólni levegőnek nézem egy pár napig az úgy jó?
Még nem voltam ilyen helyzetbe 18 hónapos pitt fiú.
Egyébként ha fájt is neki a lábhúzás, nem szabad a gazdira morogni. Játék közben, vagy véletlenül történhet máskor is ilyen. Én már számtalanszor léptem rá véletlenül az ebkém lábára, vagy rúgtam fejbe, mikor át akartam lépni fektében és ő felemelte a fejét. Pontosan tudja, hogy véletlen és egyáltalán nem veszi zokon.
Olyan is volt, hogy nem vettem észre, hogy mögöttem van, hátraléptem és fejbe rúgtam. Éppen a játékát rágcsálta. A fejét úgy hagyta félrebillenten és rágcsált tovább.
Szóval türelem, ha értésére adod mindig rögtön, az adott pillanatban hogy mi nem helyes, akkor azt gyorsan megtanulja és igyekszik alkalmazkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!