Milyen fajta legyen?
Szerintem a legjobb lenne a magyar vizsla , imadnak sportolni ,uszni ,futni , egeszseg ugyileg tokeletes ,nagy kutya de de nincsen betegseg ami gyakori vagyis egeszseges kutya. Aranyos , kedves es nem vad konnyen tanithato mert szeret a gazdi kedvebe jarni . Es macska szeruen tisztitcsak magukat es igy ha nagyon nem piszkolja be magat akkor evente 4 szer eleg a furdetni,de mivel montad hogy turaztok akkor nem 4-szer de igy is kevesebbet kell foglalkoznod a furdetessel es a kefelesel .De ha szereted a tiszta kutyat akkor az sem art ha nagyon sokszor furdeted .Szerintem ez a legjobb kutyus szamodra ha blokba laksz ha hazba.A meret pedig nagy de nem a legnagyobb magyarorszagon foksz talalni . Es beirhatod a google kepek koze hogy magyarvizsla es ott megnezheted de a wikipediaban is utana nezhetsz ezeknek ha tobbet akarsz tudni de ha ezt elolvastad szerintem epp eleg hogy eldonthesd a kutya valo-e hozzad vagy nem!Remelem megkapod azt a kutyat melyik hozzad valo !
Es a magyarvizsla nem harap szoval azzal a szentpontal is biztos lehetsz!

Ha tényleg ennyit tudnál vele foglalkozni, és napi szinten is meglenne a 4 órás séta, akkor szerintem bevállalhatsz egy border collie-t. Nekem is az van, és amikor már esetleg napi 3 órára csökken a sétánk, mert fázom, és hamarabb bejövünk, akkor már elkezd rombolni, mert nincs neki elég ideje. Viszont amikor jó idő van, az egész délutánt kint töltöm vele, sétálunk :) Nagyon sok foglalkozást igényel, és a hétvégi túrákat is igényli. Mi most hétvégén a Bakonyban kirándultunk, nagyon élvezte a kutyus is, és én is szeretek a hegyekben kirándulni. Viszont külföldön, Horvátországban a tengerparton is volt velünk, ott is feltalálta magát :) A suli, ovi az kell.
Ha viszont nincs napi 4 órád, akkor még ezeknek a kritériumoknak megfelel a magyar vizsla, német vizsla, boxer, és azok a keverékek akiket csakkitti linkelt. Á, annyira gyönyörűek. Én a helyedbe őket hoznám el.

A border-collie tökéletes lenne!!! :D
Nekem a boxer a kedvencem, de nem tudom, a leírásod alapján illene-e a kikötéseidnek...bár szerintem elég sportos ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!