Hány kiló kutyatápot eszik meg egy 11 hetes (mopsz kutya) egy hónapban?
Figyelt kérdés
Nem akarok neki hetente tápot venni ezért nagy kiszerelésre gondoltam.Mivel első kutyám nem tom.mennyit kell neki adni egy nap és hányszor?2009. febr. 3. 15:53
1/6 anonim válasza:
ez a táptól függ.
menj be egy boltba, ott nézd meg a neked tetsző tápon az adagolást, általában testtömegre van megadva az adag, és szorozd be 30-cal, +- egy kicsi...
nem minden tápból ugyanannyit kell adni, ezért így könnyebb.
2/6 anonim válasza:
Nem tudom hány kg egy mopsz kiskutya. Egyszerűbb, ha az interneten körülnézel a kölyök tápok között és ott kivan írva. Pl. itt is megnézheted és ehhez viszonyíthatod: [link]
3/6 anonim válasza:
kiskutáynak vegyél junor tápot meg junior konzervet nekem is kiskutyám van és naponta csak 2x etesd max!én az enyémet reggel 6:30kor etetem meg dután fél 6kor mikor hazaérek. annyi bőven elég m én is sajnálgattam h biztos éhes aztán adtam neki napközbe is nasit is aztán este meg jól behányt meg tele kakált mindent reggelre és meg sem ette a vacsiját már...
4/6 anonim válasza:
Attól függ hány kiló. Az én kutyám Royal Canint eszik ezért most az lesz a viszonyítási alap. Ebben az esetben kistestű kutyáknak való Junior táp. Tegyük fel hogy a kutyád felnőttkori testtömege 8kg lesz (bocs de gőzöm sincs milyen nehéz egy mopsz). Az etetési útmutatón pont csak 2. és 4. hónap van, előbbinél 115 gramm, utóbbinál 140 gramm szükséges neki egy nap. Olcsóbb tápnál természetesen ez ennek többszöröse, mert az nagyrészt csak kitölti a gyomrot.
5/6 anonim válasza:
Csak annyit szeretnék még ehhez hozzáfűzni, hogy ne csak azt nézd, hogy mennyiért veszed a tápot, hanem hogy mennyi kell belőle. A jobb minűségű de drágább tápokból akár fele is elég annak a mennyiségnek, amit egy olcsóbb tápból kell kapnia, ráadásul egészségesebb lesz a kutya, tehát nem feltétlenül kell többet fizetni a minőségért.
6/6 anonim válasza:
3. hozzászólónak üzenem, hogy a kiskutyát 3-4 alkalommal kell etetni naponta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!