Kutyám 1-2 hét múlva szül, ezért külön választottuk a kantól. A fiú az udvaron, a lány a pincébe van. Most mind 2 unatkozik. Minden nap kb. 1 órát sétáltatom őket. Mit csináljak, hogy ne unatkozzanak ennyire?
A kannak az udvaron lehet csinálni két fa közé kifeszített zsinórpályát, és arra lógó labdát, játékot, karikát, használt autógumit. Ezt általában szórakoztató, mert húzgálhatja, mozoghat vele....kisebb dolgot pl. teniszlasztit lehet gumizsinórra is függeszteni, így érdekesebb, csak vigyázni kell hogy kicsi és viszonylag puha dolog legyen nehogy megüsse magát
A szuka a sétán kívül nem sokmindent tehet, úgyis jönnek a kicsit nemsokára és lesz dolga bőven....neki sajnos nem tudok ajánlani semmit.
olyan nincs hogy nem szoktatható szobatisztaságra.Gondolom te vagy a Beagle kutyuk gazdija.
Legyél a kutyával amikor ellik.Biztos hogy vemhes lett?És a kálciumot ne felejtsd el ellés után,ez nagyon fontos.Szülés után itasd meg,én langyos tejet adtam,egy kis szőlőcukor is mehet bele,hogy erőre kapjon.nekem 3napja szült a kutyám.
a beagle nehezEn szoktatható szobatisztaságra?????!!
elég sok kutyás(biglis) ismerősöm van és ők érdkesen max. egy hónap alltt szobatisztaságra szoktatták a kutyákat és bent tartják őket..
az meg nem igaz,hogy a vadászkutyának(a Tieid vadásznak??mert ez eredtileg tényleg vadászkutya volt de ma már nagy átlagban hobbikutya..) bent a helye,képzeld régen a nemsek vizslái is a kandalló előtt aludtak,bent tartották őket...
mert hiába vadászkutya eredetileg a túltenyésztettség,egybek miatt a legtöbb egyed alkalmatlan a kinti tartásra és a kutyáit imádó gazdának egyébként se jut eszébe kicsapni őket,mert hát nem túl nagy kutyák,a lakásban is elférnek.
képzeld el ha téged ezekben a mmínuszokban kiküldenek a kertbe rövid nadrágban,pólóban Te imádnád??asszem nem nagyon..
húúúú...nem vagy semmi...
szobatisztaságra nincsen nevelve, de az elletés az megy mi?
gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!