Valaki tud ingyen vagy max.15000-ért elvihető mini yorkit?
Figyelt kérdés
2011. jan. 21. 12:55
11/24 anonim 

válasza:

Szia!Ha nem ragaszkodsz a kölyök kutyához,nézd meg a neten ,szoktak lenni olyan hirdetők akik családi okok miatt kénytelenek megválni a kutyusuktól és jelképes összegért kinálják őket.Sok sikert :-)
13/24 anonim 

válasza:

Kedves Szellő lány.
Szerintem ne magyarázzál már, az én kutyám, hagyj tudjam már jobban.
Bírom az ilyen okoskodókat és nem 15 ezer volt, hanem 20. :D
Állatorvos látta, kozmetikus rendszeresen látja... annyira érdekel, képet sőt a papírok fénymásolatát is meg tudom mutatni. :D
Másrészt nem ismerősöm volt.
Komolyan mondom bírom a hozzád hasonlókat. :S
Am meg van olyan, hogy MINI YORKI. Csak utána kéne olvasni mielőtt hülyeségeket beszélnek egyesek.
14/24 anonim 

válasza:

Ha szerencsés vagy, találsz ennyiért kutyust. :)
Mint ahogy már említették, vannak olyanok akik kénytelenek megválni az ebtől és jelképes összegért megkapod.
15/24 anonim 

válasza:

Igen? Ha van mini yorki, keress már egy fajtastandardet, és linkeld be ide kérlek!
16/24 A kérdező kommentje:
A gúnyos válaszadóknak üzenem,hogy tenyésztő vagyok 8 éve tudom mi mifán terem.A 120.000 ezres yorkin nevetnem kell én törzskönyvel adom 20ezerért.Akinek meg nincs jobb dolga mint kötekedni vagy másokon letölteni a napi gondját az inkább menjen konditerembe és vezesse le a szarjait mint hogy normális emberek beszélgetésébe bele szóljon.Az ilyen embernek azt tanácsolom kerülje a közösséget messziről és kötekedjen azzal aki rá van szorulva!
2011. jan. 23. 20:22
17/24 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem aki nem tud választ a kérdésre az minek ír?!Fárasszatok mást!A másik, hogy egy kutyatartó ne divatból tartson kutyát!Tájékoztatásul a kutyáim 90százaléka menhelyről vagy útszáról van!!!Mielőtt vádaskodsz gondolkodj ha van mivel!Ha meg nincs akkor lehet húzni a kérdésemből és traktálj mást!!!!
2011. jan. 23. 20:30
18/24 anonim 

válasza:

19/24 anonim 

válasza:

Ne légy már úgy felháborodva,Kedves Kérdező.Ha én azt kérdezném itt,hogy van-e max.5 euroért MAXI YORKI eladó,te mégis hogy válaszolnál erre?Vagy MINI BERNÁTHEGYI?Amilyen a kérdés,olyanok a válaszok is.Mini lóizé...
20/24 A kérdező kommentje:
Tisztelt nagyokos!Majd akkor dumálj ha tudod miről beszélsz addig meg csitt és szia!!!
2011. jan. 24. 09:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!