Valaki tud ingyen vagy max.15000-ért elvihető mini yorkit?

20.000-ért már kapsz, az enyém is annyi volt és félreértések elkerülése végett, nem holmi beltenyészet :S Útlevéllel, törzskönyvel együtt kaptam. Körül kell nézni mindenhol és elég sűrűn.
Mini yorkit nehezebb lesz (mert az alapból 120.000-nél kezdődik), szerintem elégedj meg a simával is.
Meg jobb, ha felkészülsz arra is, hogy nem lesz olcsó, nem egyszerű és iszonyú válogatós.
De sok sikert hozzá :)

"20.000-ért már kapsz, az enyém is annyi volt és félreértések elkerülése végett, nem holmi beltenyészet :S Útlevéllel, törzskönyvel együtt kaptam.
Mini yorkit nehezebb lesz mert az alapból 120.000-nél kezdődik"
Mi van? :D
20-ért Te akkor kapsz törzskönyves yorkit, ha a tenyésztő az ismerősöd, vagy van valami ismerettséged.
Mini yorki nincsen. Vannak kisebb növésűek, de aki azokat úgy hirdeti, hogy mini yorki, az kamuzik. És ettől nem külön árkategóriás. Standard méret van, mini nincs.

ajj annyira fárasztóak ezek a kérdések, és nap mint nap ugyanezt kell leírnom. Jólfigyelj kérdező..Kaphatsz te 15 ezerért mini - óriás-ferde gerincű-nyávogni tudó yorkit is.Amilyet szeretnél a rosszul sikerültek közül. Nincs olyan, hogy mini yorki!!!!...és 15 ezerért csak szaporítóknál kapsz kutyát.Gondolom nemvagy tisztában a szaporító fogalmával ezért leírom századszorra is.
szaporító: van egy anyakutyája, agyon elleti,teljesen tönkreteszi a sok szülés az anyakutyust.Sokszor beteg kiskutyák születnek, és őket dobálják olcsón.Ilyeneknél lehet kapni 15 ezerért, de kérdem én, megéri?Elhozol egy beteg kiskutyát, akin még kölyökként nemlátszik hogy beteg, de bármilyen betegséget örökölhetett a szüleitől..mert ugye a szaporító az nem viszi egészségügyi szűrésekre a kutyáit..az csak össze vissza pároztat mindent-mindennel..Van hogy annyira elkorcsosult utódokat sikerül "létrehoznia",hogy felnőtt korában inkább hasonlít egy mangusztára ,mint egy yorkira..
Tenyésztőknél egészséges kiskutyát kaphatsz,törzskönyvvel , ami igazolja a származását.Megnézheted a szüleit stb..Tőlük kell venni, nem azoktól a mocskos emberektől akik elbasszák a fajtát a hozzá nem értésükkel..viszont tenyésztőnél egy yorkshire terrier 100.000 ft-nál kezdődik.
Ha nincs ennyi pénzed, akkor nézz körül menhelyeken, sokszor vannak bent yorkik , vagy yorki jellegű keverékek,akik szinte ugyanolyanok mint a fajtatiszta társaik.

Nézegess szét menhelyeken vagy iwiwen az ingyen elvihető apróba.
Amúgy a nyakamat rámerem tenni ,hogy azért kell neked mert ezzel menőbb akarsz lenni.
Egy kutyát nem ezért kell tartani és nem ez alapján kell választani!
Ha mégis ezt szeretnéd akkor ha találsz is 15 ezerért az tutira hibás kutya: nem jó a harapása, esetleg idegrendszeri problémái vannak (túltenyésztés miatt) stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!