Milyen jutalomfalatot adjak csivavának?
Figyelt kérdés
Kicsit nagyobb az átlagnál 3,3kg hosszúszőrű.
Milyen terméket vagy házi készítésű jutalomfalatot tudtok ajánlani. Olyan hogy ne hízzon tőle nagyon.
2011. jan. 20. 19:43
1/8 anonim válasza:
Sajt,szalonna,sonka. Nem ismerem a kutya ízlését, neked kell megtalálni mit szeret a legjobban. Ha kell próbálj ki mindent! Jó apróra vágd fel, és akkor nem lesz gond.
2/8 Ninna ♥ válasza:
A legjobbak a főtt csirkemáj, és csirkeszív, valamint a nyers marhahúsfalatkák. Imádják a kutyusok, köztük az enyém is :-) De a párizsi, sajt, sonka, gyümölcsök felkockázva is tökéletesek lehetnek.
3/8 A kérdező kommentje:
Sonka, szalonnától fosik. A sajtért nem lelkes. Valamilyen gyorsan elkészítheto, mindennap használható kéne. A piskótát nagyon szereti csak attól nem fog elhízni, meg még a virslire gondoltam ??
2011. jan. 20. 20:25
4/8 Ninna ♥ válasza:
Virslit is adhatsz neki felkockázva. Szerintem egyébként a leggyorsabb az, ha valami párizsit, vagy virslit, kolbászt felkockázol. De ha már mindenképpen valami saját készítésűt szeretnél, süss neki kutyakekszet. Én kipróbáltam, nagyon ízlett a kutyámnak :) Itt a linkje, és viszonylag gyorsan meg is van: [link]
5/8 anonim válasza:
A virsli az tökéletes, a saját kutyámnak is ezt adom jutalomfalatként.
6/8 anonim válasza:
Ha nagyon tutira akarsz menni, akkor tényleg belsőségek. Máj, szív, lép, stb. Egyszerre megveszel többet, megfőzöd, lefagyasztod, így csak egyzser lesz büdös a lakás. Aztán mikor kell, akkor félolvadtan nagyon apróra felkockázod.
7/8 anonim válasza:
Lehetőleg olyat, amit nem kell nagyon rágni, hogy ne vonja el a figyelmét. Én is ajánlom a belsőket, sajtot, virslit.
De ezt csak jutalmazáskor add, nehogy azthiggye hogy ez finomabb, és ne egye meg a tápot(ha azt eszik). :)
8/8 anonim válasza:
száraz péksütemény, leves, nyers leárazott hús, egy csivavára hülyeség sok pénzt költeni:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!