Így is rossz lenne a kutyának?
Kedves 22 l
Hozzánk nem jön senki, ha nem vagyunk itthon, akkor sem, ha nincs kutyánk.
én nem is úgy értettem, hogy akkor megy hozzátok valaki, ha nem vagytok otthon.
Na, akkor tegyük fel, hogy apukád lesz az az ember, akinek mindent megtesz.
És ha apukád nincs otthon, de ti igen, és megy hozzátok valaki, és ha az az illető nem "tetszik" a kutyának, akkor nem biztos, hogy ti meg tudjátok akadályozni, hogy megkóstolja!
én tényleg megértelek, és nagyon sajnálom, hogy nem kertes házban laktok:( a világ legcsodálatosabb kutyái a corso-k
Napi másfél óra mozgás a minimum amit kap a törpesnacim és ezeken a napokon mindig látom hogy még nagyon menne... és a
ez egy 7 kilós kutya, gondolj bele egy cane corso méreteivel...
18:27
látszik, hogy még csak messziről sem láttál még corsot, nemhogy ismernéd a fajtát!
én sem azt mondtam a kérdezőnek, hogy márpedig nem lehet kutyád, természetesen az ő döntése lesz.
de becsülöm a kérdezőt, hogy belátta nem lenne jó a kutyának, és nem fogják csak azért magukhoz venni, hogy elmondhassák van egy corsojuk!
Miért ne tarthatnád a lakásban?
Ha kertben volna más volna felállás? Nem. A kertben tartott kutyákat is célszerűbb kivinni. A kertben is eltunyul a kutya, ha nem foglalkoznak vele és nincs semmi feladata.
Ami a lényeges viszont, ha kölyökként kapod a kutyát akkor a szobatisztaságra szoktatni kell. Ahhoz pedig időráfordítás szükséges, vagyis sokat kell otthon tartózkodni amíg szobatisztaságra neveled. De ha már kamasz kutyát kapsz akkor valamelyest elegendő a levitel.
Én azért úgy gondolom te meg fogod oldani, hogy többször is levidd ha már a kutya nálad lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!