Kinek van hypothireozisban szenvedő kutyusa?
Ma derült ki,hogy beteg a puli kutyusom.A vérvétel nem épp a legjobb eredményt mutatta.:(
Nagyon fiatal még hozzá.(3 és fél éves)Hogy lehet ez?
Gyógyszeresen tudod kezelni. Van olyan is, amikor 1 kura után beáll a hormonszint, és utána kontrollvérvételre van már szükség, van amikor élete végéig kell szednie. Az állatgyógyászatban erre a célra adott gyógyszer nagyon drága, a havi adagja ugy 18-20 ezer ft. Helyettesithető az Euthyrox nevű humán gyógyszerrel (700 ft) állatorvosoddal beszéld meg, mert suly alapján számitják ki a kutyus adagját. (a hatóanyag ugyanaz) 1 hónap mulva érdemes ujra vérvételre menni. Ha 20 fölé emelkedett a T4 szintje, az akkor már jó. Ez egy un. autoimmun betegség, a hajlam örökölhető. Együtt lehet élni vele.
Hogy vettétek észre? Kihullott a szőre?
Nagyon aranyos vagy!Köszönöm neked!Én is remélem,hogy minden rendbe jön majd.Nagyon az elején vagyunk még a dolgoknak....
Az én puli kutyusom rendkívül izgága,csak este kapnak kaját.(2 pulim van)a gyógyszeres kezelés kiváltó oka lehet az elhízásnak?
Értem!!Az én kutyusom szinte mindig csak enne...:))Mi sem fogjuk hetente méretni a T4 szintjét.
Nagyon szépen köszönöm a válaszaidat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!