Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nagyon magamalatt vagyok, mit...

Nagyon magamalatt vagyok, mit csináljak a kutyámmal?

Figyelt kérdés
Anyáék elváltak,hugommal beköltöztünk városba egy panelbe. Van/volt egy német juhászkutyám,már a 3.helyről hívtak fel -akik vigyáztak volna rá- hogy nem vállalják,mert rögtön elszökik,meg van bolondulva,pedig iskolázott,értelmes kutya,soha nem volt vele gond. Most úgy néz ki,ma hozzák fel a panelba,de ha megtudja a tulaj v a szomszédok minket is kiraknak. Már az elaltatás is megfordult a fejemben,pedig imádjuk egymást a kutyámmal,de egyszerűen nem látok megoldást.Tudom ez sem az...Mit tegyek,nem tudtok olyat,ahol vigyáznak rá,örökbe nem akarom adni,de ha minden kötél szakad nyilván mint az elaltatás.
2011. jan. 18. 13:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Vannak olyan élethelyzetek hogy a kutya érdekeit kell nézni bármennyire is fájdalmas számunkra. Ez a passzolgatás, költöztetést nagyon megviseli a kutyát, ilyennel "tönkre" lehet tenni a legbűbájosabb kutyust is. Ha nem látsz sok esélyt hogy a nagyon közeli jövőben meg oldódjon a helyzet akkor javaslom az örökbe adást, és minél gyorsabban kezdj el keresgélni mert dugig van mindegy menhely, sintértelep szép fiatal nj kutyával és senkinek nem kellenek, tehát nem lesz könnyű gazdit találni és akkor aztán mi lesz vele? menhelyen teltház, nem fogadnak be kutyát, így marad a sintértelep vagy utca. Tehát az én javaslatom az hogy egészségügyileg rendezd le, legyen ivartalanítva, oltva, féregtelenítve, és hívd fel a fajtamentőket, közeli szervezeteket és kérj tőlük hirdetési segítségeket, valamit te is hirdesd meg interneten, újságban, plakáton. Csinálj örökbefogadási szerződést is. Ez a legjobb és a legtöbb amit tehetsz. Sok szerencsét kívánok és nagyon sajnálom hogy így alakultak a dolgok, hidd el én is voltam hasonló helyzetben, hál istennek egy nagyon kedves barátom befogatta a kutyát, bár alig pár hetet volt nálam így nem alakult ki olyan komoly kötödés, de attól még nagyon megviselt mert iszonyú egy egyéniség volt, annyira megtartottam volna de már nálam is telt ház van.
2011. jan. 18. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!