Milyen kutyád van/vannak? Mennyi idősek?
:) Unatkozok. Bármit leírhatsz a kutyádról, amit szeretnél. Ha akarsz, képet is rakhatsz.
Nekem két Angol Cocker Spánielem van (1 éves fekete kan, 3 hónapos arany szuka), és egy spániel-vizsla keverék(10 hós ivartalanított szuka).
Komolyan leharapta a farkát? Még ilyet sem hallottam. Az enyém is csonkított, a kan, mert ez az "esztétikus", de ugyanolyan szépek farokkal is, mint nélküle.
Anyukámnak egy keverék van, neki is olyan mélybarna szeme van, már majdnem fekete, a szemöldöke barna, és a 4 lába is, a teste fekete. Pincsi nagyságú, és ennek a keveréke. Kb 13 éves. Már látszik hiába is vinnék sétálni, hamar elfárad, és most kissé meg is hízott.
Én is a Labradorról gondoltam volna, hogy "jámborabb". Tapasztalatom nincs vele, 1 ismerősömnek van, Őt lehet húzni-nyúzni, egy ideig. Aztán megunja, és odébb áll. Viszont úgy gondolom, hogy neki alapból elrontották a nevelését.
A bichon tetszik nekem, aranyos kis szőrgombóc, "sajnálnám" magamtól, mert kinti-benti kutyáim vannak, és itt, ha esik az eső minden merő sár, rajta főként látszana. Igazából a fajtát nem ismerem, küllemre nagyon tetszik.
Szia!
Gondolom már nem unatkozol :). De azért leírom.
Nekem egy golden kanom van 4 éves és egy 2 éves border collie szukám, mindketten ivartalanítva.
Ők aztán egy érdekes páros, sose senki más kutyával nem hajlandók játszani, vagy más kutyára figyelni ha mindkettőt viszem egyszerre.
Olyanok mint egy vén házaspár, a borderem a házsártos feleség a golden meg a papucs férj. Sokkal nagyobb mint a borderem méretre, meg hát kan is mégis folyton ha a bodri rámorrant a goldie mindjárt megadja magát, nagyon uralkodik felette :)...
Nagyon vicces páros, viszont a játékról van szó akkor egyenlő felek úgymond, mert minden játékot ketten hoznak vissza, még egyszerre is lépnek meg egyszerre jár a farkuk. :D:D:D:D
Ez jó. :D papucs férj..:D
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!