Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyánk húzza a hátsó...

A kutyánk húzza a hátsó felét, vajon mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés

Valahogy a kocsi alá került amikor tolattunk ki de nem tudni hogy találta el a kocsi vagy ilyesmik.

Most a hátsó lábait húzza, kísérletezett a lépkedéssel pár ment neki de aztán annyi.Állatdokihoz csak hétfőn tudjuk vinni.Amúgy külső sérülés nem látható rajta, behoztuk a házba is láthatóan jól érzi magát.

Nyilván nem azt várom hogy ezek alapján bárki meg mondja mi a pontos baja csak mégis kíváncsi vagyok mások véleményére.

2011. jan. 15. 11:38
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
És mennyibe fáj egy ilyen röntgenezés esetleg műtét?
2011. jan. 15. 12:09
 12/23 anonim ***** válasza:

A környéken nincsen valami ügyelet?

Általában a falu orvosa is kiírja a rendelőre, hogy hol van ügyelet.

A röntgen nagyon fontos lenne, ezt ugye otthon nem lehet elvégezni.

Ha repedés, vagy netán törés van az azonnal el kezd porcosodni csontosodni, és ezért számít, hogy ne napokkal később kerüljön dokihoz, mert lehet egész életében sánta lesz.

Most meg szegénynek akkora fájdalmai lehetnek, ( egy jó kutya kevésbé mutatja ki ) és a doki ezt is tudja csillapítani, ráadásul antibiotikumtól kezdve mindeféle gyulladás csökkentőt kell kapnia.

Én a helyedben nem várnék Hétfőig....

2011. jan. 15. 12:09
 13/23 anonim ***** válasza:

Próbáljátok megcsörgetni a Sirkó doktornőt. Ő nagy kutyás, pulikat is tenyészt, hátha vállalja rendelési időn kívül is.

Dr. Sirkó Éva

6500 Baja, Szegedi út 54.

Tel.: 06/79/322-963; mobil: 06/20/991-93-30

2011. jan. 15. 12:12
 14/23 anonim ***** válasza:

Az utolsó kérdésedre a válasz:

Konkrétan nem tudom az árakat. De ez függ a kutya méretétől. Röntgenezéshez tutira altatnak. Az altató súlyra megy. Minél nagyobb testű a kutya annál többe kerül, és attól is függ mennyire adja meg magát a kutyi.

2011. jan. 15. 12:12
 15/23 anonim ***** válasza:
A röntgen pár ezer forint, a műtét attól is függ, hogy mekkora a baj. Keressetek egy dokit, ne hagyjátok szenvedni.
2011. jan. 15. 12:17
 16/23 anonim ***** válasza:
Altatás 6 ezer, röntgen 3 ezer, ügyeleti díj 20 ezer. Kb.
2011. jan. 15. 12:45
 17/23 anonim ***** válasza:

Remélem sikerült találni orvost.....a gerince sérült meg ebben az esetben minden perc számit,48 órán belül meg kellene műteni,mert így nagyobb esélye van a gyógyulásnak.

Az én kutyámnak is gerinc sérülése van,de sajnos az enyémen nem segített a műtét.

2011. jan. 15. 13:08
 18/23 anonim ***** válasza:
Csípőtörés, bármilyen törés lehet. Ha az a gondod, mennyibe fáj..... sokba, nagyon sokba.Remélem, ér nektek annyit az a kutya........
2011. jan. 15. 13:16
 19/23 A kérdező kommentje:

Nem gond, csak megkérdeztem mire számíthatunk.

Egyébként látszik rajta hogy élvezi a bent létet, ránézésre nem látszik rajta hogy bármi baja lenne, eszik,iszik, alszik,kényeskedik tehát teljesen úgy viselkedik mintha semmi baja nem lenne, de mindenképpen el lesz víve dokihoz.

Egyébként kis termetű 10kg körüli kutya.

2011. jan. 15. 13:24
 20/23 A kérdező kommentje:
A "semmi baja nem lenne"-t úgy értettem persze hogy csak ránézésre mert nyilván valami baja van.
2011. jan. 15. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!