A kutyánk húzza a hátsó felét, vajon mi lehet a probléma?
Valahogy a kocsi alá került amikor tolattunk ki de nem tudni hogy találta el a kocsi vagy ilyesmik.
Most a hátsó lábait húzza, kísérletezett a lépkedéssel pár ment neki de aztán annyi.Állatdokihoz csak hétfőn tudjuk vinni.Amúgy külső sérülés nem látható rajta, behoztuk a házba is láthatóan jól érzi magát.
Nyilván nem azt várom hogy ezek alapján bárki meg mondja mi a pontos baja csak mégis kíváncsi vagyok mások véleményére.
Nekem is ien volt a kutyausommal, de mi nem tolattunk rá :)
egyszer csak huzta a hátsó lábait, a végén már felsem akart álni és hát... nemtudom de szerintem ha rámantél véletlenül is akkor nincs komolyabb baja :)

"Most a hátsó lábait húzza, kísérletezett a lépkedéssel pár ment neki de aztán annyi."
Előző, te végigolvastad, hogy mi van leírva??? Nem tud járni!!!!
Kérdező: ha van kocsitok, akkor orvoshoz is biztosan el tudjátok vinni. Tegyétek meg, mert ez könnyen lehet, hogy tényleg gerinc és/vagy csípő sérülés, aminél baromi sokat számít, hogy mikor kerül orvoshoz. NE várjátok meg a hétfőt és ne egyszerű falusi orvoshoz vigyétek, hanem olyan helyre, ahol van röntgen!!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!