Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyánk húzza a hátsó...

A kutyánk húzza a hátsó felét, vajon mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés

Valahogy a kocsi alá került amikor tolattunk ki de nem tudni hogy találta el a kocsi vagy ilyesmik.

Most a hátsó lábait húzza, kísérletezett a lépkedéssel pár ment neki de aztán annyi.Állatdokihoz csak hétfőn tudjuk vinni.Amúgy külső sérülés nem látható rajta, behoztuk a házba is láthatóan jól érzi magát.

Nyilván nem azt várom hogy ezek alapján bárki meg mondja mi a pontos baja csak mégis kíváncsi vagyok mások véleményére.

2011. jan. 15. 11:38
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
0%

Nekem is ien volt a kutyausommal, de mi nem tolattunk rá :)

egyszer csak huzta a hátsó lábait, a végén már felsem akart álni és hát... nemtudom de szerintem ha rámantél véletlenül is akkor nincs komolyabb baja :)

2011. jan. 15. 11:46
 2/23 anonim ***** válasza:
Gerincsérülés!
2011. jan. 15. 11:46
 3/23 anonim ***** válasza:
Nekem az a véleményem, hogy a dokit házhoz is lehet hívni, és a kutyusnak szüksége lenne orvosi ellátásra, mert elörhetett, megrepedhetett a csontja, vagy bármi belső sérülése lehet.
2011. jan. 15. 11:47
 4/23 anonim válasza:
0%
Szerintem nincs köze hozzá hogy a kocsi alá került hanem a bűzmirigyével van gond.Az én kutyám is ezt csinálja, és már sokszor kinyomták a bűz mirigyét
2011. jan. 15. 11:47
 5/23 anonim válasza:
vagy lehet az is nem tudom
2011. jan. 15. 11:48
 6/23 anonim ***** válasza:

"Most a hátsó lábait húzza, kísérletezett a lépkedéssel pár ment neki de aztán annyi."

Előző, te végigolvastad, hogy mi van leírva??? Nem tud járni!!!!

Kérdező: ha van kocsitok, akkor orvoshoz is biztosan el tudjátok vinni. Tegyétek meg, mert ez könnyen lehet, hogy tényleg gerinc és/vagy csípő sérülés, aminél baromi sokat számít, hogy mikor kerül orvoshoz. NE várjátok meg a hétfőt és ne egyszerű falusi orvoshoz vigyétek, hanem olyan helyre, ahol van röntgen!!

2011. jan. 15. 11:51
 7/23 A kérdező kommentje:
Vinnénk mi azonnal, csak ilyenkor hétvégén nem rendelnek kb sehol:/
2011. jan. 15. 11:57
 8/23 anonim ***** válasza:
Hol laktok??
2011. jan. 15. 11:58
 9/23 A kérdező kommentje:
Baján.
2011. jan. 15. 12:00
 10/23 anonim ***** válasza:
Ügyelet mindenhol van, ha vinni nem tudjátok, ki kell hívni a dokit. Igen, rá kell fizetni a hétvége miatt, de szegény kutyus szenved.
2011. jan. 15. 12:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!