Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » SÜRGŐS! A két halti között az...

SÜRGŐS! A két halti között az a különbség hogy az egyiket vissza lehet csat. Ni a rendes nyakörvre, és a közepén lévő gyűrűbe kell a pórázt? Bal oldali kép

Figyelt kérdés

[link]

Ma megyek venni kellene a tanács hogy mind olyan e mint a baloldali? de akkor nem lenne a jobb oldali kép? fressnapfban melyik van?

2011. jan. 15. 10:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Én a jobb oldalon lévő haltit használom a kutyáknak.

A bal oldalon levő szerintem ugyan az, csak egy vezető póráz van belekötve, és az van visszaakasztva a nyakörvre.

De ezt otthon ugyanúgy megteheted.

Szal tök mindegy melyiket veszed.

2011. jan. 15. 11:11
 2/5 A kérdező kommentje:
és akkor két pórázt viszel? vagy csak a haltival? az én kugyám nagyon nagy nagyon húz, nem bíznék csak a haltiban, mert ha lecsúszik a fejéről elfut, nem bántana senkit nem agresszív csak még a behívás nem megy, 5 hós és nem nagyon van sétáltatva udvaron van, de el kell mennünk orvoshoz néha meg sétáltatnám szívesen csak kicsit már nagy lett későn kezdtem nem ismerem a haltit ezért kérdeztem
2011. jan. 15. 11:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Funkcióját tekintve nincs különbség a kettő között. Fressnapfban a jobb oldali található. De nyugodtan vehetsz olyat veszel egy kis anyagot és egy karabínert és már is meg tudod csinálni olyanra mint a bal oldali. Azt ajánlanám neked, mivel két pórázzal szerencsétlenkedni nem egyszerű és esetedben tényleg nem ajánlanám azt, hogy csak a haltin legyen a póráz, mert biztos, hogy le fogja szedni a fejéről amíg meg nem szokja és akkor pedig elfut. Így ha le is szedné magáról akkor is még ott van a nyakán a nyakörv. Annyi az egész, hogy megcsinálod ugyan olyanra mint a bal képen van. Csak átdugod az anyagot a karikán hozzá varrod az anyaghoz jó erősen varrógéppel (vagy egy ismerősöd) és ugyanúgy a karabínernél is átdugod és hozzá varrod és kész is. Nem sokból tart.
2011. jan. 15. 12:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Én eleinte a sittes kutyámnál két pórázzal bajlódtam mert le akarta szedni. De erőltettem a tovább menetelt. Így pár nap alatt már rá se bagózott. Utána már csak simán a haltit raktam rá.

A nem sittes szukám leszedni nem tudta, de kicsit nagy volt rá, és rájött, hogy ha nem előre húz hanem csinál egy hírtelen hátra mozdulatot akkor ki tud bujni a haltiból. De már lehet méretre kapni, és meg is nőtt. Azóta hiába is próbálkozik.

Én azt javasolnám, hogy vagy két pórázzal bajlódj egy kis ideig, és folytó nyakörvet rakj rá. Már csak azért mert a sima nem folytóból is simán kibújhat.

És aki másodiknak válaszolt az is jó.

2011. jan. 15. 12:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Megint első vagyok.

Ha a bal oldali képen alkalmazod a haltit, akkor egészen egszerüen a pórázt akaszd bele a képen látható karabiner karikájába. Így ha kibújik a haltiból, akkor még mindig megtartod a nyakörvénél.

2011. jan. 15. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!