SÜRGŐS! A két halti között az a különbség hogy az egyiket vissza lehet csat. Ni a rendes nyakörvre, és a közepén lévő gyűrűbe kell a pórázt? Bal oldali kép
Ma megyek venni kellene a tanács hogy mind olyan e mint a baloldali? de akkor nem lenne a jobb oldali kép? fressnapfban melyik van?
Én a jobb oldalon lévő haltit használom a kutyáknak.
A bal oldalon levő szerintem ugyan az, csak egy vezető póráz van belekötve, és az van visszaakasztva a nyakörvre.
De ezt otthon ugyanúgy megteheted.
Szal tök mindegy melyiket veszed.
Első vagyok.
Én eleinte a sittes kutyámnál két pórázzal bajlódtam mert le akarta szedni. De erőltettem a tovább menetelt. Így pár nap alatt már rá se bagózott. Utána már csak simán a haltit raktam rá.
A nem sittes szukám leszedni nem tudta, de kicsit nagy volt rá, és rájött, hogy ha nem előre húz hanem csinál egy hírtelen hátra mozdulatot akkor ki tud bujni a haltiból. De már lehet méretre kapni, és meg is nőtt. Azóta hiába is próbálkozik.
Én azt javasolnám, hogy vagy két pórázzal bajlódj egy kis ideig, és folytó nyakörvet rakj rá. Már csak azért mert a sima nem folytóból is simán kibújhat.
És aki másodiknak válaszolt az is jó.
Megint első vagyok.
Ha a bal oldali képen alkalmazod a haltit, akkor egészen egszerüen a pórázt akaszd bele a képen látható karabiner karikájába. Így ha kibújik a haltiból, akkor még mindig megtartod a nyakörvénél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!