Ez szerintetek nagyon ciki vagy aranyos egy 13 éves fiútól?
Csináltam egy blogot amiben a kutyám nevében írok cikkeket :D
Ez szerintetek ciki vagy cuki egy 13 éves fiútól?
Köszi a válaszokat :D
Hát én nem is tudom. Alapvetően szerintem sokkal jobb lenne, ha nem a kutya szemszögéből írnád le a dolgokat, mert így egy kicsit idétlennek hat (legalábbis számomra). Egyébként tényleg van érzéked az íráshoz, sokan biztosan szívesen olvasgatnák a kutyás tapasztalataidat, ahogy a kutyádat neveled, stb. De egy kutya szemszögéből ezt nem igazán lehet hitelesen bemutatni. A vipet.hu-t is azért untam meg, mert nem volt ott rendes kutyás, csak olyanok, akik összeházasították a kutyáikat, meg "Fifike szerelmes és kiskutyákat szeretne" típusúak.
Én a helyedben ilyesmik helyett inkább a kutyussal foglalkoznék, biztos sokkal jobban értékelné. De ha téged ez tesz boldoggá, akkor írogass nyugodtan, ne foglalkozz mások véleményével.
Ez nagyon aranyos :)
Bár minden fiú ilyen lenne :P
13/L
gratulálok a blogodhoz! és ahhoz, hogy ilyen fiatalon ilyen kreatív vagy :) és a kutyusod is nagyon aranyos :)
L19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!