Nem jól írtam a kérdést... Igazából egyáltalán nem így szédítenék be egy csajt! Csak élvezem. Van olyan is hogy Rio csatorna! Az egész suli nagyon imádja! De ezt nem tudtam megmondani! Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat! Holnaptól lesznek új cikkek! Ha valakit érdekel nagyon örülnék neki ha elolvasná!
2011. jan. 14. 21:30
12/35 anonim válasza:
De jó:) Szerintem nagyon cuki :)
2011. jan. 14. 21:33
13/35 anonim válasza:
én is írtam a kutyámról^^ Aztán meguntam... minden nap ugyan azt csinálja. 6:00 kelés, akkor eszik, vissza alszik...alszik adig ímg csengetnek, vagy leejtünk valamit..szal amíg nem hall vmi hangosat, kimegy, akkor kintt alszik, bár mostanába alduni nem szokott, emrt hideg van, ide-oda rohangál, néha jön a séta, azt előrök az egész xD
2011. jan. 14. 21:34
14/35 anonim válasza:
a Kérdés hogy ciki vagy cuki elég gáz szerintem
de a blog jó tetszett ott normálisan írtál.
2011. jan. 14. 21:37
15/35 A kérdező kommentje:
Jah, ettől én is félek! xD De nem írok minden nap, és kisit sorrendbe rakom a dolgokat... :D A kedvenc időtöltésem a fogalmazás! De szeretek olvasni is meg a kutyámmal játszani is meg persze barátokkal tekeregni a gödi utcákon... :D IMÁDOM AZ ÉLETEM! De ezért is cikiznek,
erről nem írok kérdést mert a végén aszt hiszitek hogy csak nem tudom megfizetni a pszichiáter... Amiről szó sincs mert anyum is ezen a pályán van!
2011. jan. 14. 21:40
16/35 A kérdező kommentje:
Talán azért vonzódok ennyire a kutyákért és minden egyéb állatért mert az apám (állat és természetvédő) mindig arra nevelt hogy szeressem az állatokat és a természetet!
2011. jan. 14. 21:43
17/35 anonim válasza:
Nem tudom, hogy kanyarodtál erre a témára, de igazad van...:D
"IMÁDOM AZ ÉLETEM" ...hát igen, jó neked. Remélem majd 1x én is így érzek.
2011. jan. 14. 21:43
18/35 A kérdező kommentje:
Én nagyon ritkán vagyok szomorú! Mindig jó kedvem van! Mindenkivel jól eldumálgatok... TÖK JÓ!
2011. jan. 14. 21:49
19/35 A kérdező kommentje:
De neked is nagyon kívánom!
2011. jan. 14. 21:52
20/35 anonim válasza:
Végre egy életvidám kiskamasz, a legtöbb antiszockodik, tv, gép, ps, és mindig nyávog valamiért... Élvezd is, és úgy ahogy neked jól esik! Kutyázz, bandázz, írogass... életed legszebb éveit éled, ezek után csak egyre nehezedig majd, élvezd a gondtalanságot...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!