Van menhely ahol nem kell fizetni ha kihozunk egy kutyát?
Figyelt kérdés
Székesfehérváron vagy környékén kéne ... anyukáám nem akar egy keverék kutyáér 8000-10000 Ft-ot kiadni ... de persze vinnénk nekik tápot meg ilyesmiket :)) ... köszönöm a válaszokat :D2011. jan. 13. 14:42
1/6 anonim 

válasza:

Szia!
Mi pont Fehérvárról hoztuk a kutyusunkat és nem kértek érte pénzt.
A SEGITS,HOGY ÉLHESSÜNK Állatvédő Alapitvány segítségével.
2/6 A kérdező kommentje:
És ez a menhely akkkor melyik utcáb a van ? vagy mihez van közel ?
2011. jan. 13. 14:49
3/6 anonim 

válasza:

Van olyan menhely, bár néha elkérik egy oltás árát (ami kb. 5000Ft). Általában elég ha tápot viszel adományként.
4/6 anonim 

válasza:

szerintem itt sem kell:
www.noeallatotthon.hu
de szerintem is illik vinni valamit
5/6 anonim 

válasza:

Nem tudom, hogy helyileg hol van mi Budapestről mentünk le, előtte telefonon beszéltünk párszor és a piacnál találkoztunk a hölggyel aki kocsival elkisért az ideiglenes befogadókhoz...
Írd be a Google-ba az alapítvány nevét és akkor megtalálod a honlapját...
6/6 zsuzsabazsa 

válasza:

Egy menhelyen azért ildomos fizetni. A többi kutyákat is el kell tartani a gondozókat fizetni. Ivartalanítani kell. Állatorvosi költségeket kell fizetni..stb.
Általában 3000-5000-ig. De van aki ennél többet is ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!