Mennyibe kerül nálatok a kutyasuli?
Hol laktok, és mennyi idős a tanfolyam? Hányszor van egy héten, mennyi ideig tart.
Csakhogy legyen viszonyítási alapom.
1500 Ft a tagági negyedévenként,500 az ovi heti 1x vasérnap,a tanfolyam 8 hetes és 23 ezer,azt még nem tudom,hogy hányszor van 1 héten,mert ott még nem járunk időben,épp oviba készülődünk :D
jah és ez Nyíregyháza
cakitti írta, 47 ezer ft 5 hétre heti 1-2 alkalom
számold már ki
Kiszámoltam. Elnézted. 7 hétvége, szombat-vasárnap 2-2 óra, hétköznap 1 óra. 7*5=35 óra.
47000 Ft/35 óra = 1342,867 Ft/óra
Még azelőtt kiszámoltam, mielőtt jelentkeztünk volna a tanfolyamra. Azóta már túl vagyunk mindkettőn és klubra járunk.
A tanfolyam kerül 47 e Ft-ba. Nálunk nincs olyan, hogy óradíj. Egy-egy csoportban 2 állandó oktató van, az egyik csak a kutyákra felügyel, amíg a másik a gazdákkal beszél. Mellettük vannak még betanuló oktatók, akik szintén tudnak adott esetben segíteni.
Nem hiszem, hogy egy órát külön kéne számolni, ahogy egy gerezd narancsot sem tudsz venni a boltban. :)
Bárki eljöhet kutya nélkül, és megnézheti, hogy mi történik, tetszik-e neki a suli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!