Milyen vonzata lehet annak hogy egy társasházban lakom és a kutyám sokat vonyít mostanában ha nem vagyunk itthon és fel akarnak jelenteni?
Ok. Nem gond. Egyébként szerintünk azért vonyított, mert meg akartuk próbálni hogy nem engedjük be a szobába ha nem vagyunk itthon... De ugy látszik ez a verzió nem jött be. Sajna dolgoznunk meg mennünk kell hogy meg tudjunk élni és mivel a munkahelyem nem itthon van nem tudok itt lenni állandóan vele..........
Mégegyszer bosi érte....
A Lakó
Szia!
Társasházban a jog szerinte nagyon is van beleszólása a szomszédoknak. Ha nem egyeznek bele a kutya tartásába akkor bizony arra is kötelezhetnek hogy mennie kell!
Sok helyen eleve a beszerzéshez is a szomszédok engedélye kell! Ezt meg kell beszélni a társasház kezelővel és megnézni a házirend erre vonatkozó részét.
De nagyon vigyázz mert ha feljelentenek te nem nyerhetsz! próbáld megbeszélni a szomszédokkal hogy legyenek még egy kis türelemmel!
előző voltam:
nem szabnak ki pénzbírságot, sajnos ha feljelentésre kerül a sor ennyivel nem úszod meg!
mivel a társasházra külön szabályok vonatkoznak, igen akár azért is feljelenthet hogy ugat a kutya és ez Őt zavarja.
de ez akkor egy f*szság. Most ki kell kérned a véleményed h tarthatsz e kutyát?kinek mi köze van hozzá?SEMMI!!!!!!!!!!!!!
Most ha gyereket akarsz, ő meg sírni fog, tehát logika nincs benne.
Vagy ha hangosan szeretkeztek....
Kérdező vagyok!
Én megtettem egy lépést annak érdekében h ez megszűnjön. Ezért kikértem egy tenyésztő tanácsát és ő azt mondta nekem, hogy azért ugat, mert mi megpróbáltuk rászokatni arra hogyha nem vagyunk itthon ne járjon be a szobába. Állítólag igy követeli magának vissza a teret. Nos mi ezt visszaadtuk neki de azt mondta ez a szakértő, hogy sajnos igy is beletelhet egy pár napba míg elfelejti a dolgot ezért kérnék még egy kis türelmet a lakóktól. Ha valaki olvassa kérem adja tovább bocsánatkérésemet ez ügyben. És kérem türelmüket...........
u.i: Én is elég türelmes vagyok akkor mikor éjszaka 11 ill éjfél körül valaki üvölteti a zenét olyannyira hogy nem lehet aludni. Illetve a vasárnapi furkálásokat is.
Nekem viszont Sajnos MUSZÁLY DOLGOZNOM HA MEG AKAROK ÉLNI UGYANIS A LAKÁSHITELT ILLETVE A REZSIMET NEM FIZETI KI HELYETTEM SENKI SEM.....
Köszönettel a LAKÓ
16:58-nak:
Sajnos a Társasházakra mint mondtam más szabályok vonatkoznak, mint egy magántulajdonú házra, így állattartási kérdésekben igenis van beleszólásuk a szomszédoknak.
Ugyanígy beleszólhat abba ha át akarod alakítani a lakásod, ha irodát akarsz működtetni, és még sok más dologba. Nem kellemes de ezzel jár, el kell fogadni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!