Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen vonzata lehet annak...

Milyen vonzata lehet annak hogy egy társasházban lakom és a kutyám sokat vonyít mostanában ha nem vagyunk itthon és fel akarnak jelenteni?

Figyelt kérdés
Már ugy értem hogy mit tudnék ebben az esetben tenni h ne csinálja ezt? Segítsetek mert nagyon fontos lenne kérlek
2009. jan. 31. 17:38
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentáló te itt laksz a házban valahol?
2009. jan. 31. 20:12
 12/21 A kérdező kommentje:
utolsó kommentáló felvennél msn-re? ritus19855@freemail.hu
2009. jan. 31. 20:17
 13/21 anonim ***** válasza:
Nem veszlek MSN-re. Apám véleményét írtam.
2009. jan. 31. 21:09
 14/21 A kérdező kommentje:

Ok. Nem gond. Egyébként szerintünk azért vonyított, mert meg akartuk próbálni hogy nem engedjük be a szobába ha nem vagyunk itthon... De ugy látszik ez a verzió nem jött be. Sajna dolgoznunk meg mennünk kell hogy meg tudjunk élni és mivel a munkahelyem nem itthon van nem tudok itt lenni állandóan vele..........

Mégegyszer bosi érte....

A Lakó

2009. jan. 31. 21:27
 15/21 anonim ***** válasza:
58%

Szia!

Társasházban a jog szerinte nagyon is van beleszólása a szomszédoknak. Ha nem egyeznek bele a kutya tartásába akkor bizony arra is kötelezhetnek hogy mennie kell!

Sok helyen eleve a beszerzéshez is a szomszédok engedélye kell! Ezt meg kell beszélni a társasház kezelővel és megnézni a házirend erre vonatkozó részét.

De nagyon vigyázz mert ha feljelentenek te nem nyerhetsz! próbáld megbeszélni a szomszédokkal hogy legyenek még egy kis türelemmel!

2009. febr. 1. 12:36
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

előző voltam:

nem szabnak ki pénzbírságot, sajnos ha feljelentésre kerül a sor ennyivel nem úszod meg!

mivel a társasházra külön szabályok vonatkoznak, igen akár azért is feljelenthet hogy ugat a kutya és ez Őt zavarja.

2009. febr. 1. 12:40
 17/21 anonim ***** válasza:
44%

de ez akkor egy f*szság. Most ki kell kérned a véleményed h tarthatsz e kutyát?kinek mi köze van hozzá?SEMMI!!!!!!!!!!!!!

Most ha gyereket akarsz, ő meg sírni fog, tehát logika nincs benne.

Vagy ha hangosan szeretkeztek....

2009. febr. 1. 16:58
 18/21 anonim ***** válasza:
Mivel nem döntheted el, kik legyenek a szomszédaid, lehet, hogy egy kutyaszőr-allergiást fogsz ki, vagy egy beteg idős embert, egy társasház szabályzatának olyannak kell lennie, hogy együtt lehessen élni kompromisszumokkal, és alkalmazkodással. Ha valakinek nem tetszik, vegyen önálló házat.
2009. febr. 1. 17:04
 19/21 A kérdező kommentje:

Kérdező vagyok!

Én megtettem egy lépést annak érdekében h ez megszűnjön. Ezért kikértem egy tenyésztő tanácsát és ő azt mondta nekem, hogy azért ugat, mert mi megpróbáltuk rászokatni arra hogyha nem vagyunk itthon ne járjon be a szobába. Állítólag igy követeli magának vissza a teret. Nos mi ezt visszaadtuk neki de azt mondta ez a szakértő, hogy sajnos igy is beletelhet egy pár napba míg elfelejti a dolgot ezért kérnék még egy kis türelmet a lakóktól. Ha valaki olvassa kérem adja tovább bocsánatkérésemet ez ügyben. És kérem türelmüket...........

u.i: Én is elég türelmes vagyok akkor mikor éjszaka 11 ill éjfél körül valaki üvölteti a zenét olyannyira hogy nem lehet aludni. Illetve a vasárnapi furkálásokat is.

Nekem viszont Sajnos MUSZÁLY DOLGOZNOM HA MEG AKAROK ÉLNI UGYANIS A LAKÁSHITELT ILLETVE A REZSIMET NEM FIZETI KI HELYETTEM SENKI SEM.....

Köszönettel a LAKÓ

2009. febr. 1. 17:35
 20/21 anonim ***** válasza:
56%

16:58-nak:

Sajnos a Társasházakra mint mondtam más szabályok vonatkoznak, mint egy magántulajdonú házra, így állattartási kérdésekben igenis van beleszólásuk a szomszédoknak.

Ugyanígy beleszólhat abba ha át akarod alakítani a lakásod, ha irodát akarsz működtetni, és még sok más dologba. Nem kellemes de ezzel jár, el kell fogadni!

2009. febr. 2. 09:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!