Milyen vonzata lehet annak hogy egy társasházban lakom és a kutyám sokat vonyít mostanában ha nem vagyunk itthon és fel akarnak jelenteni?
És szerintetek ennek milyen vonzata lehet ha feljelentenének?
Mit von ez maga után mert nem szeretném elvinni innen a háztól.
Eddig nem nagyon csinálta ezt. lehet hogy azért vonyítana mert kizártunk a szobából míg dolgozunk mert vettünk uj szőnyegeket mert kb 1 hete volt ez és a szomszéd is azt mondta kb 1 hete csinálja ezt.
Ez lenne a gonD?
Ha feljelentenek, akkor pénzbírságot kaphatsz. De különben én utálom az olyan szomszédokat akik másokat akartanak cseszegetni, legyen az kutya miatt vagy bármi, ahelyett h a saját dolgával foglalkozna.Ha zavarja vmi szóljon de ne egyből feljelentsen, velem már volt olyan h zenét hallgattam jó hangosan d.e vagy d.u, de nem este és a paraszt szomszédom kihívta rám a rendőröket, meg előtte verte a padlóját gumikalapáccsal, meg néha akkor is mikor oka nem volt rá, na akkor milyen alapon amikor este 6ig vagy asszem tovább lehet bármit csinálni.Egyúttal én is feljelenthetném, de én nem vagyok olyan primitív bunkó h kitoljak a másikkal, meg nincs is időm ilyenekkel foglalkozni. És ez előfordult egyszer és onnatól kezdve elkaptam a feleségét az úton és úgy le k*****any***-ztam...stb h öröm volt nézni és elmondtam neki ha még1xer lekopog a férje ordíttatni fogom neki a pl Tiesto-t vagy Depresssziót és nagyívbe le fogom kakilni h kopog e vagy sem mert úgyse fogom hallani...
22/L
Én a kiskutyámat azzal csitítom, hogy mielőtt elkezdek öltözködni, májkrémmel bekenem az egyik gumijátékát és számára elérhetetlen helyen tartom addig, amíg ki nem lépek a lakásból, és ha kiléptem, egyből megkapja (persze akkor más csak az érdekli, hogy nyalogathassa azt a finomságot!)
Panasz eddig nem jött a szomszédoktól, remélem nem is fog! Próbáld ki, hátha bejön! Sok sikert!
(Amúgy az tök igazságtalan számomra, hogy ha egy kutya sír a társasházban (általában csak nappal, ha egyedül van) azért feljelenthetnek, de ha egy kisbaba csinálja ugyanezt (csak ő éjjel-nappal) annak semmi ilyen következménye nincs. Na mindegy, ez csak egy furcsa gondolat.)
18:50 Egy kisbabával otthon vannak, és a rá vigyázó azonnal le tudja csitítani, vagy meg tudja tenni a megfelelő lépéseket annak érdekében, hogy minél hamarabb megnyugodjon, de ha egy kutyát egyedül hagynak, és egész nap vonyít, őt ki csitítja le, míg a gazdi hazaér?
Kérdező, feljelenthetnek, mivel zavarod mások nyugalmát, és általában a társasházak házirendjében van erre vonatkozó pont. Ugyanez vonatkozik hangos zenére és minden hasonlóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!