Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tanácsoltok Mopsz oltása?

Mit tanácsoltok Mopsz oltása?

Figyelt kérdés

2010.12.09-én lett beoltva az első oltással.Most úgy kb 9-10 hetes. Tegnap jan 10.én vettem. Mikor lehet elvinni oltásra? Doki azt mondta hogy 1 hét múlva.

Mit tanácsoltok? most pénteken vigyen?

2011. jan. 11. 14:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez elég fura, ebben a korban elvileg kéthetente kellene kapnia az oltásokat.
2011. jan. 11. 14:33
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A kicsik általában 6 hetes koruktól kéthetente kapnak összesn 5 oltást. Az utolsó a veszettség elleni. Tehát ha dec 9-én oltották először, akkor dec. 23, jan. 6, jan. 20 és febr. 3 lenne. Persze ez így már nem fog teljesülni. Vidd el minél hamarabb az orvoshoz és beszéljétek ezt meg. Nem értem, hogy ő miért akarja még egy héttel kitolni.
2011. jan. 11. 14:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Már nyugodtan kaphatna oltást, sőt már elvileg 2-t kapnia is kellett volna. Az én mopszom is 6 hetes kora után kéthetente oltásokat kapott kb 4 hónapos koráig, aztán egy veszettség ellenit, és most viszem majd 10 hónaposan az utolsó veszettségire.

Tisztázd az orvossal, mert valami nincs jól. Nem értem, miért kell még egy héttel kitolnia. Már simán be lehet a kutyusnak adni az oltóanyagot..

2011. jan. 11. 16:17
 4/4 A kérdező kommentje:

ma elvittem a dokihoz és megkapta a kombi- oltást és még a fülét is kitakarították meg kapott szájába ilyen fehér féregtelenítőt, meg a nyakára egy kis kenőcsőt ha van bolhája azért.

amúgy a mopsz aranyos és boldog most meg szokta az alvóhelyét is már:)

2011. jan. 11. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!