Kiskutyámnak nagyon nő a karma de még nincs meg midnen oltása és kisem tudom vinni betonra hogy kopjon. Lelehet neki vágni belőle? Vagy reszelni vagy vmi?
vidd természetbe, pórázon.
ez egyébként egy túllihegett hülyeség, hogy juj, nincs meg minden oltása, bele ne szagoljon a levegőbe...
így lesznek a félős, beteges kutyák.
nyugi, a kutya túl fogja élni, ha kicsit kiviszed, és mondjuk nem a belvárosba, hanem egy városszéli erdőbe, rétre...
bele viszont semmiképp ne vágj a körmébe, iszonyatos fájdalmat tudsz vele okozni, ha rosszul csinálod. nem nőhet olyan gyorsan, hogy most feltétlen le kelljen vágni.
csak arra figyelj , hogy ne egyen fel semmit a földről.
egyébként én ugyanígy voltam , de mikor megkértem a dokit, hogy vágjon belőle, akkor elmagyarázta hogy milyen idegek futnak a körmükben megmutatta hogy mennyi a szabad köröm , amit le lehetne vágni, hát az semmi nem volt. ugyhogy ne aggódj biztos hogy nem nagy, csak úgy tűnik . nekik teljesen más a körmük. te tényleg ne kezdj neki a vágásnak mert akár el is vérezhet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!