Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hol tudok ajándékba kapni...

Hol tudok ajándékba kapni kistestű szobakutyát kapni?

Figyelt kérdés
yorki jó lenne, de azt nem adják oda ingyen, mert szerintem direkt a pénz miatt csinálják.
2011. jan. 10. 14:29
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
most a yorki csak példa volt, arról tudom hogy lakásba való, de ha kapok másfélét nekem az is jó, pánikbetegségem miatt ráérek és jó lenne mindkettőnknek.
2011. jan. 10. 14:44
 12/21 anonim ***** válasza:

Lehet nem kell kiállitási,de ha szaporitótól veszel akkor egyátalán nem fog hasonlítani a fajtára a tulajdonságai,és lehet sokkal rosszabb ideg rendszerrel fog rendelkezni,fölleg hogy a yorki kényes kutyus.

Szerintem nézz körül fajtamentésnél,vagy menhelynél!

2011. jan. 10. 14:46
 13/21 anonim ***** válasza:

14:46-os vagyok!

Én 80.000 Ft vettem a boxerem csak hobby célra!

Ismerek olyat aki 100.000 Ft vett család kutyát!

Ez persze nem kötelez hogy neked is rögtön tenyésztőtől kell kérned,de tenyésztők tanácsát szerintem nyugodtan kérheted...

2011. jan. 10. 14:48
 14/21 anonim ***** válasza:

Szia, mit szólsz egy menhelyi kutyushoz? Pl. törpe schnauzer? bichon, uszkár vagy keveréke?

A menhelyesek végig segítenek ha valami zűr van, és a hozzászólásaid alapján kezdő kutyás vagy, ezért jobb ha olyan helyről hozol ahol nem a kutya el passzolása a lényeg, a naivságod miatt könnyen rá sózhatnak egy beteg, problémás kutyát. Tenyésztőnél azért drága egy kutya, mert a tenyésztő rengeteg pénzt és energiát tesz bele hogy fajtatiszta szép egészséges kölykök legyenek. De társnak egy kis keverék is megfelel, vagy egy olyan kutyus akit valaki megunt és kidobott.

Őket keresed fel: [link]

piliskutya@gmail.com

[link]

schnauzermentok@gmail.com

[link]

info@minimenhely.hu

írj nekik hogy milyen kutyust keresel, ők biztos ajánlanak neked megfelelőt, hisz naponta kerülne be újabb mentvények.

2011. jan. 10. 15:06
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a menhely a legjobb választás! Aranyos kutyák, sokkal jobban megbecsülik a dolgokat, hálásak, és a gondozók is tudnak segiteni a választásban, döntésben.
2011. jan. 10. 15:23
 16/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

megnézek akkor menhelyeket is, hátha lesz olyan aki engem akar.

2011. jan. 10. 15:25
 17/21 anonim ***** válasza:
Arra figyelj hogy ne csak külső alapján válassz mert úgy nagyot csalódhatsz. Nekem is volt hogy teljesen ráfixáltam egy adott kutyusra, aztán több találkozás és beszélgetés után kiderült hogy mennyire nem illik hozzám pedig külsőre teljesen beleszerettem. Ezért ajánlom hogy írj a menhelyeseknek, mutatkozz be, milyen a körülményeid, mit keresel, és akkor ők elmondják ki jöhet szóba. És súgok neked, a legkapósabb kutyusok sokszor fel sem kerülnek a honlapokra mert sokan jelentkeznek hogy ha majd lesz ilyen-olyan kutya akkor szóljanak nekik így idő sincs meghirdetni őket mert már is gazdisak.
2011. jan. 10. 16:14
 18/21 anonim válasza:

Én is javaslom a menhelyt! Rengeteg oda adó kutyust találsz,akiknek nagyon nagy a szeretet igényük. Az előttem szólok mind jókat mondtak... Szerintem akkor vigyél kutyát ha jól meggondoltad és tényleg vágysz rá! A Yorkik aranyosak,de létezik azon kívül több száz másik faj.

(ezzel nem a kedved akarom venni tőlük) Remélem megtalálod az "igazit" :)

2011. jan. 11. 01:27
 19/21 anonim ***** válasza:
2011. jan. 11. 12:04
 20/21 anonim ***** válasza:

Nézz körül itt: [link]

[link]

2011. jan. 11. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!