Ausztrál terrier ajándékba / 3. 000 Ft alatt?
Nem tud nekem valaki ajándékba / 3.000 Ft alatt Ausztrál terriert szeptember elejéig adni?
Ausztrál terrier legyen...:
- max. 1,5 éves
- gyerek centrikus
- lakásban tartott
Ausztrál terriernek legyen...:
- a korától függően oltásai
- chip
Esetleg törzskönyv
A válaszokat előre is köszi!
Én egy Land Rovert szeretnék lehetőleg ingyen max 5000 forintig
Max 1-2 éves legyen
Lehetőleg legyen benne GPS és tempomat
Köszi!!!
Reális?
Nézz körül a menhelyek, lehet van valami ehhez hasonló..
menhelyről nem hozol el tk-s kutyát 3000ért vagyis lehet vhol el lehet de van ahol egy kutyát 7000ért hozol el:(
sajnos álmaidban fogsz olyan kutyát kapni 3000ért és amugy is ha csak ennyi pénzed van a kutyára az sajnos kevés egy hónapba csak a kaja több mint 3000
Ugye csak viccelsz?
Tudtommal ausztrál terrier kennel még Magyarországon sincsen, külföldről több ezer euróért tudnál csak ilyen kutyához jutni, nem fogják hozzád vágni ingyen vagy párezer forintért.
Ha komolyan gondolod egy ilyen fajtájú kutya vásárlását, akkor gyűjtögess pár évig, tegyél félre minden hónapban. Ha viszont csak megtetszett, de nem ragaszkodsz igazán ehhez a fajtához és nem áll szándékodban ennyit költeni rá, akkor válassz egy másik terriert. Skót, cairn , norwich, norfolk, yorkshire terrier, westie elég hasonlóak hozzá küllemben és jellemben is. De ezek is 80 ezertől kezdődnek jó tenyésztőnél. Fajtatiszta kutyát csak törzskönyvvel, szerződéssel vegyél, de ha nem ragaszkodsz ahhoz, hogy fajtatiszta legyen, akkor több száz menhelyi gazdikereső terrier közül válogathatsz.
3000ft-ért?:D:D:D:D:D:D te jóisten :')
inkább 300.000ért:)
Még nincs Magyarországon? Akkor azt hiszem kicsit előre siettem az időben...
Azért köszi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!