Tappancstanya önkéntes?
Figyelt kérdés
Van itt, olyan szegedi, aki nagyjából 13 éves és szeretne önkéntes lenni a Tappancsnál? Kicsit leszűkítettem a kört, de jó volna az első napokban ismerni ott valakit. :) Vagy van itt valaki aki jár oda önkéntesnek? Tud segíteni, mert nem válaszolnak az e-mailra. Vagy ha fogom magam és odamegyek a menhelyre, akkor ott elmondhatom, hogy jöttem önkéntesnek, vagy így nem illik? S.o.s. Előre is köszönöm a válaszokat.2011. jan. 9. 17:25
1/5 anonim válasza:
volt 1 kérdező fiú akinek huga is önkéntes lesz menhelyen Tappancsba ahol te.Ha nem válaszolnak az emailra sok oka lehet lehet email cim nem jó vagy probáld felhivni őket.
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__1443235-onken.. <---ezt kérdezőt keresd meg mert egyidős veld 1 menhelyre mentek.
2/5 anonim válasza:
Én is nagyon szívesen segítenék,de nem ott lakom:'(.Pedig rám lehet számítani ha állatokról van szó!!Lehet hogy még nem olvasták az üzeneted.De ha 1-1 napon belül nem írnak vissza jobb ha te mész oda.Sok sikert és jó munkát!:D Biztso aranyosak kiskutyák:)
3/5 anonim válasza:
Bocsi azt akartam írni hogy ha 1-2 napon belül nem írnak vissza akkor menj oda (de ha nincs 1-2 napod hívd fel őket vagy keresd fel őket)ja és j:biztosan
4/5 A kérdező kommentje:
elsőnek: Az a kérdező is én voltam. :D De köszi! Rendes vagy!!!
2011. jan. 9. 18:51
5/5 anonim válasza:
szia! Én írtam azt hogy örökbefogadó nap volt, ezek szerint nem tudtál kimenni ?
Én oda szoktam menni nekik segíteni.
már többször is voltam. Legyél türelmes biztosan fognak írni de add meg az email címed és elküldöm az egyik Fő szervezőnek jó? Küld majd neked egy kérdőívet is ait ki kell töltened. udv kismajom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!