Van kutyád? Milyen fajta, és milyen tulajdonságai vannak?
Szia!
Igen van, méghozzá 3 gyönyörűség :)
Egy border collie, Magic Shepherd Bandit "Orion" , kan kutyus, most 9 hónapos. Nagyon kézséges,odaadó,játékos,kissé domináns,okos kutya.Amit kérek tőle, megteszi. Hamar rájön a feladatokra, mit kell végrehajtania, magától is. A kihívásokat örömmel végrehajtja, többnyire hibátlanul.
Van még egy staffordshire terrierem, Tódi. 1 éves volt novemberben. Ő nagyon félénk, bár egyre bátrabb kezd lenni :) Erős,barátságos kutya, és kezd már engedelmes is lenni :) Tanulni nem nagyon szeret.
Pöcök egy utca sarki I lowe you, Border collie- palota pincsi keverék kan. 7 éves lett a napokban. Vele kezdtem el az egész kutyázást... Nagyon okos, sokszínű kutya. Csak már kicsit lusta :)
Nekem egy 1,5 éves border collie-m van. Elég gyakori az országunkban ez a kutyafajta, nagyon sokan szaporítják is őket, ezért csak megbízható tenyésztőtől szabad venni, én is onnan vettem. Sajnos nagyon sokan, akik border collie-kat tartanak, nem elégítik ki a mozgásigényét ennek a kutyafajtának. Olyan fajta kutya ez, akivel egész álló nap foglalkozni kell. Én egész nap vele lehetek, hiszen csak a férjem dolgozik, én max itthon szoktam egy keveset :) Kutyaiskolába, terelésre hordom, egész nap séta-játék, gyakorlás. Ő a mindenem. :$
Egyébként egy makacs, de könnyen tanítható kutyust ismertem meg benne. Bújós, nagyon intelligens, kedves, szeret enni :)
ausztrál juhászkutya, családcentrikus,imádja a gyerekeket, terelő, kicsit hiperaktív
az eggyik 4éves a másik 11hónapos
nemtúl gyakori, alig van belőle néhány. az én kanom színéből összesen 2 vanmagyarországon.
3 kutyás gazdi vagyok.
A border collie eléggé elterjedt, juhász kutya.
Az amstaff most divatkutya lett. (Nekem nem azért lett, hosszú...de a blogomból minden kiderül)
A keverékből pedig a legtöbb van ^^
3 kutyás gazdi :)
Eléggé értelmetlenül írtam le... Bocsi :$$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!