Milyen kis testű kutyát ajánlotok?
-lakásban lenne tartva
-szívós legyen mert nagy kutyákkal lenne tartva
-bírja a hosszú sétákat, futásokat, játszásokat
-okos legyen, könnyen tanítható
-ne legyen annyira makacs
-egészséges fajta
tudtok mondani ilyen kis testű kutyust?

ne úgy válaszoljatok már ,hogy ami nektek tetszik.Hanem ,hogy a kérdezőnek meg tudjon felelni. Nagyon sok ember felelőtlen,nagytestű kutya 40 -50 nm-en stb. Ő nem ilyen ezért kérdez minket.
Amúgy tényleg egy menhelyi kutya is jó lehet.
Nekem egy Westim van 5 éves , és 1 éve örökbefogadtunk mellé a Noétól egy törpe Snacit. Szerintem egy örökbefogadott nagyon hálás lesz ,hogy kell neked és szereted, viszont 2 több időt kell rászánnod. Mert ezek a kutyák lelki sérültek általában. De hidd el megéri! Ez egy cél egy nemes cél amire büszke leszel.

Szerintem a megfelelő választás a West Highland White Terrier... Röviden Westie ;)
Nagyon aranyos, és nem divatkutyák, szerintem. :)

Nekem is Westim van.
De a Westik nagyon makacsok, tudni kell kezelni. És ez egy pontba már nem illik a kérdezőhöz.
Egészséges fajta, de a legtöbb allergiás betegséggel küzdenek, amire figyelni kell. Főleg táplálkozásnál.
Egy viszont igaz. Tényleg nézd meg honnan veszel kutyát, ma már nagyon sok túltenyésztett fajta van ,számos "hibával".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!