Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kis testű kutyát...

Milyen kis testű kutyát ajánlotok?

Figyelt kérdés

-lakásban lenne tartva

-szívós legyen mert nagy kutyákkal lenne tartva

-bírja a hosszú sétákat, futásokat, játszásokat

-okos legyen, könnyen tanítható

-ne legyen annyira makacs

-egészséges fajta

tudtok mondani ilyen kis testű kutyust?

2011. jan. 8. 17:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Egy stramm kis menhelyes keverék?
2011. jan. 8. 18:21
 12/20 anonim ***** válasza:

törpe schnauzer: [link]

de szerintem menhelyen találsz szívósabb kutyákat és akkor nem kell egyedül döntened mert hozzáértő emberek elmondják hogy a te körülményeidhez melyik kutya ideális és a későbbiekben is segítenek ha gond adódik.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. jan. 8. 18:27
 13/20 anonim válasza:
yorky
2011. jan. 8. 18:58
 14/20 anonim ***** válasza:

ne úgy válaszoljatok már ,hogy ami nektek tetszik.Hanem ,hogy a kérdezőnek meg tudjon felelni. Nagyon sok ember felelőtlen,nagytestű kutya 40 -50 nm-en stb. Ő nem ilyen ezért kérdez minket.

Amúgy tényleg egy menhelyi kutya is jó lehet.

Nekem egy Westim van 5 éves , és 1 éve örökbefogadtunk mellé a Noétól egy törpe Snacit. Szerintem egy örökbefogadott nagyon hálás lesz ,hogy kell neked és szereted, viszont 2 több időt kell rászánnod. Mert ezek a kutyák lelki sérültek általában. De hidd el megéri! Ez egy cél egy nemes cél amire büszke leszel.

2011. jan. 8. 19:14
 15/20 anonim ***** válasza:
18:27 vagyok. Nekem is Noétól van törpe snacim :)
2011. jan. 8. 19:21
 16/20 rucijja ***** válasza:
Spicc, törpe snauzer(biztos hogy helytelenül írom le,bocs), vagy menhelyi keverék.Én németjuhászos vagyok, de volt rá példa,hogy találtam egy spiccet és befogadtam amíg nem találtam neki gazdit.Simán bírta a németjuhásszal a futást, jól el volt a panellakásba velünk,nagyon könnyen tanult is(bár csak 3 hetet volt nálunk),így saját tapasztalatom alapján merem ajánlani.Egy snacit is ugyanígy befogadtam egyszer , ő 1 hónapot töltött nálunk, kicsit makacsabb volt mint a spicc, aztán meglett az eredeti gazdija,aki szerint viszont szófogadó nagyon...
2011. jan. 8. 21:40
 17/20 anonim ***** válasza:
19:21- es mikor fogadtad örökbe?
2011. jan. 8. 21:46
 18/20 anonim ***** válasza:
19:21 vagyok, 2 hete.
2011. jan. 8. 22:36
 19/20 anonim ***** válasza:

Szerintem a megfelelő választás a West Highland White Terrier... Röviden Westie ;)

Nagyon aranyos, és nem divatkutyák, szerintem. :)

2011. jan. 9. 13:23
 20/20 anonim ***** válasza:

Nekem is Westim van.

De a Westik nagyon makacsok, tudni kell kezelni. És ez egy pontba már nem illik a kérdezőhöz.

Egészséges fajta, de a legtöbb allergiás betegséggel küzdenek, amire figyelni kell. Főleg táplálkozásnál.

Egy viszont igaz. Tényleg nézd meg honnan veszel kutyát, ma már nagyon sok túltenyésztett fajta van ,számos "hibával".

2011. jan. 10. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!