Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutya való nekem?...

Milyen kutya való nekem? Valami közép termetűre gondoltam, szuka vagy kan legyen nem tudom. De valami barátságosat. Csak van egy nyula anyámnak. és nyakörvet használnék.

Figyelt kérdés
2011. jan. 8. 16:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nekem labradorom van. Nagyon okos, könnyen tanítható, igazi családi kutya. De majd pár év múlva szeretnék eg Golden Retrievert is.

Itt van a retriever fajtamentés linkje, van elég sok gazdára váró golden és labrador retriever:

[link]

2011. jan. 25. 10:54
 12/16 anonim ***** válasza:

Valóban jó fajta a labrador, de a nyuszi miatt nem ajánlatos. Lehet, hogy csak apportíroz, de ha csak egy kicsit is roppant a nyuszin, neki vége, mint a botnak.

Ajánlanám a juhász- és őrző-védő kutyákat, amikben nincs vadászösztön, a terrierek sem ajánlatosak.

Juhászkutyáknál azonban vigyázni kell, van, amelyiknek intelligenciája nem teszi lehetővé, hogy első kutyának való legyen. Ilyen például a border collie. Szóval, ha megtetszik egy fajta, akkor nézz utána a jellemének is.

2011. jan. 25. 11:17
 13/16 anonim ***** válasza:

négylábú, elöl a feje,hátul a farka típusú kutyát javaslok.:)

most komolyan ......???

fogalmad sincs a kutyákról, még azt sem tudod,hogy milyen neműt keresel????

nézz utána!!

pl:

menj el egy kutyasuliba, nézz körül a kutyásoknál , beszélgess kutyatulajdonosokkal, és :

KÉSZÜLJ FEL A KUTYATARTÁSSAL JÁRÓ FELELŐSÉGRE!!

tök mindegy ,hogy milyen kutyád lesz ( fajta szerint )

mert ,ha később beüt a ménkű, ne mást okolj a saját hülyeséged miatt .

pl: nyúlvacsora :), gödrök,az udvaron,éjszakai ugatás, morgás minden mozgó dologra ,stb!!

2011. jan. 25. 12:22
 14/16 anonim ***** válasza:

[link]

Az öcsém labradorja és a nyuszik.

Minden csak nevelés kérdése, ha kölyök kora ota összeszoktatod őket, akkor nem lesz gond.

2011. jan. 26. 08:58
 15/16 A kérdező kommentje:

Csak azt nem tudom hogy melyik a jobb a szuka v.a kan.

tapasztalt gazda vagyok.

2011. jan. 26. 11:26
 16/16 anonim ***** válasza:
A szukák mindig simulékonyabbak. Jobban kezelhetőek.
2011. jan. 26. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!