Melyik a kedvenc kutyafajtád?
Figyelt kérdés
2009. jan. 29. 14:54
22/41 anonim válasza:
Mudi, dobermann, kukázusi juhász, beauceron, amstaf.
25/41 anonim válasza:
én mindenképp az uszkárt szeretem nem is inkább imádom !!de minden embernek megvan a hozzá illő faj!az uszkár bohokás vidám ,nekem az van és mindennél jobban imádom!
26/41 anonim válasza:
Welsi Springer Spániel imádom.... Bár sajnos szüleim nem engedik mert már van egy kutyánk....
27/41 anonim válasza:
Sokan nem ismerik, de én a maltesét szeretem a legjobban.
Meg a bichonokat.
28/41 anonim válasza:
rottweiler
németjuhász
westie
dalmata
pit bull, de az a vékonyabbik fajta
29/41 anonim válasza:
Menhelyről kivett kutya és talált kutya! Kérlek emberek ne vegyetek több 10 ezer ft értékben kutyákat, mikor annyi aranyos, hálás, okos kutya szaladgál, akit nem szeretnek talán külseje miatt (?). A megmentett kutyánál hálásabb nincs! Mi egy fox terrier keveréket találtunk, és imádjuk, nagyon hálás, teljesen szobatiszta, 2 hónaposan találtuk, úgy szeretjük, ahogy van, elkényesztetjük, és Ő cserébe szeret! 14/Fiú
30/41 anonim válasza:
az előző vagyok!
,,Welsi Springer Spániel imádom.... Bár sajnos szüleim nem engedik mert már van egy kutyánk...."
Ha megengednék a szüleid vennél egyet, a meglévő kutyát meg elhanyagolnád és nem törődnél vele, a kutyák nem holmi játékok, hogy megunjuk és veszünk egy másikat, hát hogy gondolod te ezt?! minden kutya egy élő lény, aki jobban tud szeretni, mint bármelyik ember, a viselkedésük is törődés kérdése
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!