Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Népszigeti! A kiképzésvezetői...

MME kérdése:

Népszigeti! A kiképzésvezetői szeminárium első és majd a második fele után mennyi időt kell a kutyasuliban tölteni?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, mert jelentkeztem, de messziről kéne bejárnom, ami nagyon sok pénz és idő.

Kell saját kutyát vinni? Mert az kizárt, ugyanis egy hétre oda kell költöznöm, hogy magát az egy hetes képzést meg tudjam csinálni, oda nem vihetem a kutyám, nem tudnám, hova rakni.

2011. jan. 6. 19:09
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Megkérdeztem őket. A létszám nincs korlátozva, tehát ezzel nem lesz gond.

Azt is mondták, hogy "nem szerencsés először a másodikat megcsinálni, de elméleti akadálya nincs". Mondtam, hogy szerintem meg fogok birkózni vele... :)

Csakkitti, majd megnézhetem az elsőhöz készült anyagot valahogy...? Nélkülözhetetlen ahhoz, hogy becsatlakozzak?

2011. jan. 10. 17:53
 22/29 anonim ***** válasza:
Én bevallom elhagytam az anyagot... Nem tudom, a Kikvez I-en többen voltak, akik már megcsinálták a Kikvez II-t tavaly, tehát szerintem nem olyan nagy baj, ha fordítva csinálod :)
2011. jan. 10. 20:54
 23/29 A kérdező kommentje:

Azt nem tudod, milyen hátterűek voltak azok, akik fordítva csinálták?

Szerinted lehetek olyan pofátlan, hogy elkérem az I-hez készített anyagot (amit előre kiküldenek) a II. előtt.......?

2011. jan. 13. 00:55
 24/29 A kérdező kommentje:
(Mármint a sulitól.....)
2011. jan. 13. 00:55
 25/29 anonim ***** válasza:
hááát, szerintem akik fordítva csinálták, ők már legalábbis tanfolyamon voltak saját kutyával, tehát valamennyire ismerik a rendszert. Elvileg az van, hogy a Kikvez I az még ilyen általános, mindenféléről van szó, nem módszerspecifikus, míg a II. az már sokkal inkább a Tükör módszert mutatja be. Ha jelentkeztél az I-esre is, vagy mondjuk ha már befizetted a részvételi díj előlegét arra is, akkor tuti hogy odaadják az anyagot. De nyugodtan hívd Enikőt a honlapon látható számon, ő nagyon segítőkész szokott lenni. Vagy ha ráérsz szombaton, lesz egy kutyanélküli előadása Korom Gábornak az óbudai Árpád Gimiben, ami jellemzően nagyon szórakoztató és tanulságos szokott lenni, ráadásul akkor ott el tudod kapni Gábort is, és meg tudsz vele beszélni mindent. Nagyon szokott örülni, ha vidékiek érdeklődnek, mert most az a szent missziója éppen, hogy elterjessze a módszert :)))
2011. jan. 13. 09:18
 26/29 A kérdező kommentje:

Akkor :) mit tudnál mesélni a tanfolyamokról? Leginkább ilyesmikre gondolok: segítők módszerei, egyáltalán, milyen problémák szoktak adódni a foglalkozások alatt; terápiás csoport működése (ha lehet, minél részletesebben :)) a szocializációs tréningen, és egy tanfolyam vázlata :D

A másik része, az egyhetes képzés maga, pótolható valamelyest Korom Gábor és Fennell könyvével? Vagy Miklósi, Topál közös szerkesztésű könyvével, Miklósi új könyvével, és Szinákkal? Vagy van még valami fontos szakirodalom? (Mondjuk Miklósi új könyve még hiányzik a sorból...)

Egyébként sajnos most nem vagyok olyan helyzetben, hogy elugorjak előadásra Pestre, meg vendégkutya is épp rosszkor jött ahhoz, hogy elmehettem volna rá... De tavasszal úgyis találkozok vele :) A vizsga elméleti lesz a II. után is, vagy ott már be kell mutatni valamit? Mert akkor az tényleg "nem szerencsés".

2011. jan. 16. 21:55
 27/29 A kérdező kommentje:
Úgy tűnik, hogy találtam egy kutyaiskolát, ahova örömmel várnak tanonckodásra, Erényi Zitának hívják a kiképzőt, de hogy pontosan hogy tanít (és ennek megfelelően hogy fogom bírni mellette), arról fogalmam sincs, csak írtam neki, ő meg válaszolt. Azért ez sem gyakori (hogy hajlandóak felkarolni valakit). Ahol én voltam megnézni néhány órát, ott pórázzal ment az oktatás (kerítés híján), de sokat lehetett tanulni belőle - oda azért nem tudok járni, mert szerencsétlen kiképzőnek kellett felvennie, és elfuvaroznia a helyszínre, és azért nem ő van értem, az én érdekemben, hanem valahogy fordítva :)
2011. jan. 17. 00:24
 28/29 Catz ***** válasza:

Bocs a kesöi valaszert. Igen enis kutyazom :)

Büszke tulajdonosa vagyok egy schnauzer es jadg v. patterdale terrier mixnek.

Több sulibol kitiltottak -.- de en nem adtam fel, a legtöbb engedelmessegi dolgot en "vertem bele a fejebe" :) igazi csökönyös josza, de imadom, mostmar 9 eves.

Vegre talaltunk egy szupi kutyasulit, ahol most februarban vizsgazunk alapbol, aztan jön közep utana BH felkeszitö :)

Utana meg a fajtatiszta so-bors oriasschnauzer :P

Igazabol nekem a Nepsziget se elsöre se utanira nem keltett szimpatikus benyomast... De tudjuk, hogy nem mindenkinek ugyanaz jön be :)

Sok sikert a tovabbiakban!

2011. jan. 24. 22:33
 29/29 anonim ***** válasza:

Kedves MME! Jelentkeztél végül a kiképzésvezetőire?

Van valami infód róla, például hol lesz tartva, hova kell menni jövő hétfőn? Neked jött visszaigazolás vagy bármi?

Azért kérdezem hátha van több infód már mint nekem.

2011. júl. 11. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!