Népszigeti! A kiképzésvezetői szeminárium első és majd a második fele után mennyi időt kell a kutyasuliban tölteni?
Azért kérdezem, mert jelentkeztem, de messziről kéne bejárnom, ami nagyon sok pénz és idő.
Kell saját kutyát vinni? Mert az kizárt, ugyanis egy hétre oda kell költöznöm, hogy magát az egy hetes képzést meg tudjam csinálni, oda nem vihetem a kutyám, nem tudnám, hova rakni.
Megkérdeztem őket. A létszám nincs korlátozva, tehát ezzel nem lesz gond.
Azt is mondták, hogy "nem szerencsés először a másodikat megcsinálni, de elméleti akadálya nincs". Mondtam, hogy szerintem meg fogok birkózni vele... :)
Csakkitti, majd megnézhetem az elsőhöz készült anyagot valahogy...? Nélkülözhetetlen ahhoz, hogy becsatlakozzak?
Azt nem tudod, milyen hátterűek voltak azok, akik fordítva csinálták?
Szerinted lehetek olyan pofátlan, hogy elkérem az I-hez készített anyagot (amit előre kiküldenek) a II. előtt.......?
Akkor :) mit tudnál mesélni a tanfolyamokról? Leginkább ilyesmikre gondolok: segítők módszerei, egyáltalán, milyen problémák szoktak adódni a foglalkozások alatt; terápiás csoport működése (ha lehet, minél részletesebben :)) a szocializációs tréningen, és egy tanfolyam vázlata :D
A másik része, az egyhetes képzés maga, pótolható valamelyest Korom Gábor és Fennell könyvével? Vagy Miklósi, Topál közös szerkesztésű könyvével, Miklósi új könyvével, és Szinákkal? Vagy van még valami fontos szakirodalom? (Mondjuk Miklósi új könyve még hiányzik a sorból...)
Egyébként sajnos most nem vagyok olyan helyzetben, hogy elugorjak előadásra Pestre, meg vendégkutya is épp rosszkor jött ahhoz, hogy elmehettem volna rá... De tavasszal úgyis találkozok vele :) A vizsga elméleti lesz a II. után is, vagy ott már be kell mutatni valamit? Mert akkor az tényleg "nem szerencsés".
Bocs a kesöi valaszert. Igen enis kutyazom :)
Büszke tulajdonosa vagyok egy schnauzer es jadg v. patterdale terrier mixnek.
Több sulibol kitiltottak -.- de en nem adtam fel, a legtöbb engedelmessegi dolgot en "vertem bele a fejebe" :) igazi csökönyös josza, de imadom, mostmar 9 eves.
Vegre talaltunk egy szupi kutyasulit, ahol most februarban vizsgazunk alapbol, aztan jön közep utana BH felkeszitö :)
Utana meg a fajtatiszta so-bors oriasschnauzer :P
Igazabol nekem a Nepsziget se elsöre se utanira nem keltett szimpatikus benyomast... De tudjuk, hogy nem mindenkinek ugyanaz jön be :)
Sok sikert a tovabbiakban!
Kedves MME! Jelentkeztél végül a kiképzésvezetőire?
Van valami infód róla, például hol lesz tartva, hova kell menni jövő hétfőn? Neked jött visszaigazolás vagy bármi?
Azért kérdezem hátha van több infód már mint nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!