Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Alba dog center? Vélemények?

Alba dog center? Vélemények?

Figyelt kérdés
Ha valaki jár/járt ebbe a kutyasuliba Székesfehérváron, akkor megosztaná velem tapasztalatait? Köszi :)
2011. jan. 6. 18:57
1 2
 1/12 MME ***** válasza:
100%
Hát, Nyakas Gábor drága elég bunkó és igazságtalan tud lenni kollégával, pácienssel egyaránt, de szakmailag kifogástalan, tehetséges :) És a hagyomáoshoz húz inkább, ezért kell, hogy passzoljon a stílusotok, az elképzelésetek a kutyakiképzésről, különben hamar eljössz onnan. Ellentmondást nem tűr (akkor se, ha nem neki van igaza), szigorú.
2011. jan. 6. 19:04
 2/12 A kérdező kommentje:
Hát ez nem hangzik túl jól :S Pedig azt hittem, hogy ez végre egy normális kutyasuli itt a közelben...
2011. jan. 6. 19:31
 3/12 MME ***** válasza:
100%

Alkattól függ (a tiédtől és a kutyáédtól). Én nem vinném oda az enyéimet, de nekem két érzékeny kutyám van, és az én lelkem is eléggé az. :D Van egy másik kiképző, Pirka Ildikónak hívják, ő is tart Fehérváron, Agárdon, meg talán egy harmadik helyen is egyaránt. Ő vele dolgozott több éven át, vele kezdte a kutyázást, de ő se bírta elviselni Nyakast, ezért saját kutyaiskolát alapított.

Vagy Knitlhoffer László, ő tehetséges, és talán emberileg is megfelelő (neki csak a hírét hallottam, ezért nem tudok sokat mondani róla). Ildikó viszont jófej emberileg. Karakán, de vidám, jószívű csaj :)

2011. jan. 6. 20:12
 4/12 MME ***** válasza:
100%

Knitlhoffer is Fehérváron tart órákat (lehet, hogy máshol is, de ott tuti, megnéztem, mert a menhelyi kutyámhoz 3 hónapos ingyenes tanfolyam jár nála :)).

Ő elég híres, nagy múltja van, de tényleg nem ismerem a módszereit, se emberileg.

Szerintem azt csináld, amit mindig javasolni szoktak, menj el egy-két helyre foglalkozásra (csak megnézni, nem kutyával!), és az alapján dönts.

2011. jan. 6. 20:19
 5/12 A kérdező kommentje:
Hú nagyon szépen köszi a segítséget! Utána fogok érdeklődni :) Amúgy már jártunk kutyasuliba egy félévet, csak nem igazán vagyok vele elégedett...
2011. jan. 6. 23:44
 6/12 MME ***** válasza:

Hova jártál eddig? Kíváncsi vagyok, mert csak ezt a hármat ismerem.

És miért volt csalódás? Tényleg érdekelne, tanulnék belőle :)

2011. jan. 7. 00:48
 7/12 A kérdező kommentje:

Nem fehérvári vagyok, hanem palotai, és Palotára jártunk. Végülis nem volt olyan rossz, meg a kiképző pasi is jó fej, csak sokszor pl nem ő tartotta az órát, és hát azok az órák nem értek semmit, annyit itthon is tudok csinálni, hogy körbe-körbe járkálok, meg néha leültetem a kutyát; meg olyankor el se lehetett engedni játszani a többiekkel...

Szóval egy kicsit barátságosabb hangulatú iskolát keresek... :)

2011. jan. 7. 11:56
 8/12 MME ***** válasza:
100%

Sajnos nincs jó hírem, mert Knitlhoffer László kutyasulija közvetlen a lovai mellett van, tehát itt valószínűleg csak a haladókat engedik el, ha már az alapengedelmesség rendesen megvan.

Agárdon szintén nincs kerítéssel körbevéve az iskola, és van egy kis forgalom is mellette, ezért ott sem tartja biztonságosnak a kiképző, csak a haladókkal. Nem tudom, hogy a fehérvári foglalkozások milyen körülmények között vannak tartva.

De mi lenne, ha megbeszélnéd a társaiddal, hogy összejárjatok egy kicsit arrébb, biztonságosabb, elhagyatottabb helyen, ahol bátran összeengedhetitek őket? Mint egy alkalmi kutyafuttató? Tanácsos lenne persze, ha a kiképző is jelen lenne (valószínűleg nem fog...), de mindenképp az ő véleménye alapján csináljátok.

Viszont van a városban egy jó kutyafuttató, oda vihetnéd foglalkozás után a kutyád. Az, hogy jó, azért túlzás, mert körben végig nagy a forgalom, és semmi kerítés nincs, de játszanak, szaladgálnak.

Sz*r ez a megye :(

2011. jan. 7. 16:44
 9/12 gettoka válasza:
Van Iszkaszentgyörgyön egy kutyaiskola és kutyapanzió. Be van kerítve, el lehet engedni a kutyákat. Bár most sajnos a hideg miatt apadt egy kicsit a létszám, de máshol téli szünetet is tartanak (Alba Dog Center), itt viszont megy az oktatás. Ha felkeltettem az érdeklődésedet, elérhetőségekért írj egy e-mailt.
2011. jan. 7. 21:01
 10/12 doopti válasza:
100%
.Ezt egy jó oktató futópórázon teszi amíg megismeri a kutyát vagy ő úgy dönt,hogy a kutya bejön hívásra.Az óra nagy része üzletről szólt,rögtön kaptunk vásárlási kupont az ALPHA-VET HOLDING boltjába.Vetet másik pórázt ami nem feltétlen szükséges.Aztán Székesfehérvárra mentünk a Kaposi Gábor iskolájába.Kedvesek,minden problémával fordulhatunk hozzájuk,és jóval olcsóbbak mint a Nyakas Gábor.Kutyánk már 1 alkalom után láthatóan változott.3 hét után a behívás működik.Nyakas Gábor maga állította az iskolájában ,hogy bunkó és arrogáns.EZ ÍGY VAN!Nem oktatónak való!
2014. júl. 21. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!