Van valakinek hoawart kutyus? Tapasztalatok?
Párom ilyen kutyát szeretne,holnap megyünk kiválasztani!!
Kicsit félek mert van egy ksifiunk és ez elég nagy termetű kutya lesz ahogy néztem.
Tudtommal a hovawart nagyon családszerető kutya, csak az idegenekért nem rajong. :)
Egyébként ha otthon, szeretettel nevelik, akkor bármelyik kutya egy bárány. :)
És a gyermekért meg nagyon odáig lesz (igaz ez minden kutyára). :)
Sajnos itt a környékünkön nem nagyon tuduk kutya iskoláról. Ja azt elfelejtett írni hogy van egy tacskónk is. Nem tudom majd hogy fognak kijönni egymással?
Köszönöm a gyors válaszokat!!
Én azt mondom neked, hogy ha a kutyust nem akarod oktatni nagy bajban lesztek. Ez a kutya munkára termett, unalmában borzasztó dolgokat fog művelni (ez minden kutyára igaz).
Csak akkor mernék ilyen kutyát bevállalni, ha komolyan szeretnék öv-re járni rendszeresen. Komolyan gondolkodjatok el rajta, mert ez nem az a fajta, mely elfekszik egész nap és csak akkor aktiválja magát mikor baj van. Minden áldott nap elfoglaltságot kell neki találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!