Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » NAGYON SÜRGŐS! Mi lehet a baja?

NAGYON SÜRGŐS! Mi lehet a baja?

Figyelt kérdés

Tegnap este a kutyám szeme nagyon bedagadt ,szinte olyan volt mintha ki akarna "folyni",megnéztem ,hogy követi- e a kezem a szeme és követte,adtam be neki egy gyulladás csökkentő gyógyszert (algoflex) ,mert azt hittem ,hogy huzatot kaphatott. Fél órával később nagyon szépen leapadt . Majd reggel felkeltem és azt láttam hogy a bal szeme ugyan olyan dagadt ,mint az előtt mikor beadtam neki a gyógyszert sőt... plusz még a bal pofája is bedagadt . :(((

Egyszerűen nem tudom mi lehet a baja ,szerintem nem haraphatta meg egy kutya sem ,nincs harapás nyom rajta,meg egész nap bent tartottam,mindig a kandalló mögé fekszik,és arra gondoltam ,hogy nem pattanhatott -e rá egy parázsszem,de mondjunk égés nyom sincs rajta.

Mégis mi lehet a baja ??? Mit csináljak vele ,kamilla esetleg vagy mi ??? Sajnos jelen pillanatban nem tudom bevinni állatorvoshoz . :(((

Köszönöm !

2011. jan. 6. 15:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Sajnos vannak helyzetek, hogy nem kerülhetjük el, hogy kihívjuk az állatorvost. Úgy gondolom ez is olyan helyzet most. Sajnos. Algoflexet ne, embernek való fájdalom és lázcsillapítót csak is kizárólag Algopyrint szabad adni kutyának. Ezt saját tapasztalatból írom. Mikor beteg volt a kutyánk, az állatorvos mondta.
2011. jan. 6. 15:44
 12/16 A kérdező kommentje:
Bocsi a rossz megfogalmazásért csak a BAL szeme dagadt be !!!!
2011. jan. 6. 16:05
 13/16 anonim ***** válasza:

Allergiás reakció is lehet, ha van otthon kálcium tablettád, azt nyugodtan megitathatod vele!

Én mindenképpen legalább telefonon beszélnék egy állatorvossal, mindig van aki segít, és el lehet érni! Okosat csak ők tudnak mondani!

A kálciummal tényleg nem árthatsz! az biztos!

Jobbulást, írd le, hogy mi volt a baja, ha kiderül!

És mindig legyen félretéve minimum 5000 pénzed, az ilyen esetekre!

2011. jan. 6. 16:49
 14/16 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Hogy van a kutyusod? Sikerült orvoshoz vinned?

2011. jan. 7. 14:12
 15/16 A kérdező kommentje:

Nagyon jól van már ! Össze vissza futkározik ,nyoma sincs a duzzanatnak ,amiért ilyen ügyes kiskutya volt az ágyamban aludhatott. :D

Köszi az aggódást ! :)

2011. jan. 8. 11:32
 16/16 anonim ***** válasza:
és mi volt a baja?
2011. jan. 10. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!