Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy két hónapos shar-pei...

Egy két hónapos shar-pei kiskutyát kirakhatok az udvarra ilyen időben, úgy hogy nem hoznám be?

Figyelt kérdés
2011. jan. 5. 19:56
 1/8 anonim válasza:
47%
szia én azt tanácsolom hogy ha mindenféleképpen ki akarod rakni akkor készítsz neki dobozból egy kis házikót béleld ki egy paplannal vagy egy pulcsival és rakj ki neki egy kis langyos vizet(ami annyira langyos hogy nem fog befagyni)így nem fog megfagyni és tud inni :)de ha nagyon hideg lesz éjszaka akkor készíts neki egy meleg vizes palackot és tedd be mellé...így tuti nem fog megfázni de amúgy nem fázósak a shar-peiek tudom mivel ezzel a fajtával foglalkozunk mi is:)
2011. jan. 5. 20:02
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

nem.

nekem is az van, túl ritka a szőre ahhoz, hogy kinn tarttsd, a szeme meg túl érzékeny. pláne 2 hónaposat :-o

én a felnőtt kutyámat se raktam ki, csak nyáron, de akkor is benn aludt!!!!!

2011. jan. 5. 20:05
 3/8 anonim ***** válasza:
53%

Egy-két hónapos gyereket kiraknál ilyen hidegbe ?

Az a kutya kölyök is még túl pici ahhoz,h bírja a mínuszokat. Ráadásul valószínűleg még neki sincs kialakult "megerősödött" szervezete,ami ellenállna pl. a megfázásnak.

Én a helyedben csak következő télen tenném ki.

Addig semmi más dolga nincs,csak növekedni és erősödni.

Remélem megfogadod tanácsomat! :)

2011. jan. 5. 20:05
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Inkább add nekem.

:-)

2011. jan. 5. 20:06
 5/8 A kérdező kommentje:
Még egyelőre nekem sincs, csak szeretnék egyet venni és nem tudom hogy mennyire bírná... A szüleim nem engedik hogy bent tartsuk. De lehet hogy így csak márciusba veszünk, nem szeretnénk hogy beteg legyen.
2011. jan. 5. 20:09
 6/8 anonim válasza:

Első vagyok én nem akarlak meggyőzni és én is azt mondom hogy ha nem muszáj ne rakd ki,de 10 éve tenyésztem kutyákat(és még mielőtt valaki azt írná NEM alpári módon)eddig még egyszer sem volt beteg kiskutyám pedig sokat kint vannak és ha nincs kedvük be menni a helyükre akkor van hogy kint alszanak....de nem betegek !

De ha nem muszáj ne rakd ki!

a másik tanácsom hogy lakásban ne tartsd mert nem túl jó neki vagyis ha lakásban tartod akkor inkább előszobában vagy nappaliban mert nagytestű és kell neki a tér....a mi egyik kutyusunk például imád a szőnyegen aludni :)

2011. jan. 5. 20:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Udvarra csak hosszú szőrű kutya való. minusz 10 fokban a rövidszőrű kutyák nagyon tudnak fázni, még ha van is meleg helyük.
2011. jan. 15. 19:01
 8/8 anonim ***** válasza:

Kedves "tenyésztő"!

Hogy írhatsz ilyet, hogy ne tartsa lakásban, mert kell neki a tér? Lakásban a kutya nem rohangál, hanem együtt él a gazdájával. Rohangálni van, akinek van udvara és akinek nincs, az elviszi sétálni, más kutyákkal játszani.

2011. jan. 15. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!