Egy két hónapos shar-pei kiskutyát kirakhatok az udvarra ilyen időben, úgy hogy nem hoznám be?

nem.
nekem is az van, túl ritka a szőre ahhoz, hogy kinn tarttsd, a szeme meg túl érzékeny. pláne 2 hónaposat :-o
én a felnőtt kutyámat se raktam ki, csak nyáron, de akkor is benn aludt!!!!!

Egy-két hónapos gyereket kiraknál ilyen hidegbe ?
Az a kutya kölyök is még túl pici ahhoz,h bírja a mínuszokat. Ráadásul valószínűleg még neki sincs kialakult "megerősödött" szervezete,ami ellenállna pl. a megfázásnak.
Én a helyedben csak következő télen tenném ki.
Addig semmi más dolga nincs,csak növekedni és erősödni.
Remélem megfogadod tanácsomat! :)
Első vagyok én nem akarlak meggyőzni és én is azt mondom hogy ha nem muszáj ne rakd ki,de 10 éve tenyésztem kutyákat(és még mielőtt valaki azt írná NEM alpári módon)eddig még egyszer sem volt beteg kiskutyám pedig sokat kint vannak és ha nincs kedvük be menni a helyükre akkor van hogy kint alszanak....de nem betegek !
De ha nem muszáj ne rakd ki!
a másik tanácsom hogy lakásban ne tartsd mert nem túl jó neki vagyis ha lakásban tartod akkor inkább előszobában vagy nappaliban mert nagytestű és kell neki a tér....a mi egyik kutyusunk például imád a szőnyegen aludni :)

Kedves "tenyésztő"!
Hogy írhatsz ilyet, hogy ne tartsa lakásban, mert kell neki a tér? Lakásban a kutya nem rohangál, hanem együtt él a gazdájával. Rohangálni van, akinek van udvara és akinek nincs, az elviszi sétálni, más kutyákkal játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!