Megmaradt Advantix-ot fel lehet használni más kutyára?
Figyelt kérdés
2011. jan. 5. 18:50
1/3 anonim válasza:
Hogy érted azt, hogy megmaradt? Egy kutyára egy egész tubus Advantixot rá kell tenni, nem szabad, hogy megmaradjon valami. De egyébként ha így érted azt, hogy megmaradt, akkor persze, nem lesz semmi baja, de egészítsd ki neki még, mert nem lesz neki elég a maradék.
2/3 anonim válasza:
Adagolás:
Az ajánlott legkisebb adag 10 mg/testtömeg kg (ttkg) imidakloprid és 50 mg/ttkg permetrin.
Még azt találtam, hogy a tubus teljes tartalmát rá kell nyomni a blökire :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
Úgy maradt meg, hogy mikor alkalmaztam a kutyámon, akkor nem tudtam, hogy az egész tubussal rá kell nyomni.
Csak keveset raktam rá, és kb. a háromnegyede megmaradt.
És elég drága, nem szeretném kidobni, ha csak nem ártok vele a kutyának, akkor nem rakom rá.
2011. jan. 5. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!