Hogy szoktátok összeegyeztetni a kutyátokkal való foglalkozást és a párkapcsolatotokat?
közös program játszik olyankor kutyástul pasistul.
mondjuk mivel kutyás körökben mozgok inkább, nem is nagyon szoktam másmilyen pasit összeszedni, mint kutyásat :)
ha mégis olyan akadt, aki maga nem kutyamániás, akkor két lehetőség van: vagy elfogadja, hogy én igen, vagy ha nem akkor ne húzzuk egymás idejét.
egyébként most összeszedtem a non plus ultrát :) nemhogy kutyás, de a kutyázáson belül is hasonló az érdeklődési körünk. kiköltöztünk falura egy hatalmas kertű családi házba, és együtt kutyázunk.
Csatlakozom az előttem szólóhoz! Nem foglalkozok vele kevesebbet, inkább közös programokat is szervezek (bár mi már több mint 7 éve együtt vagyunk párommal). Amúgy el kellett fogadnia hogy a kutyát velem együtt kapja, mintha 1 gyereket vittem volna a kapcsolatunkba :)
Ha pedig nem fogadta volna el: fel is út, le is út!
szia! Mi is együtt játszunk az egy éves mudimmal.
Sőt, a barátom még egyedül is kimegy "megkergetni" Csilit. Az ő kutyái nem ennyire játékosak (francia bulldog, törpe spicc), jó látni, ahogy Csili incselkedik vele. Azonkívül elvittük most is együtt a tóhoz, lemegyünk a rétre együtt is. Addig is együtt vagyunk, sétálunk, a kutyus meg kifutja magát.
Néha be is engedem, főleg reggel, kaja után. Akkor általában Csili kialussza magát :)).
Szóval nincs probléma belőle, beiktatjuk a játékot. Muszáj is, egy mudit nem lehet csak dísznek tartani.
Az én párom nem kutyás, de legalább elfogadja. Mikor tanfolyamos időszak van, és minden hétvégém foglalt két hónapig, akkor kicsit morog, de amikor nincs, akkor már várja, hogy nyugta legyen hétvégén :)
Egyébként meg folyton megkapom, hgy a kutyát jobban szeretem mint őt. Nagyon ritkán jön el velem sétálni, és ha véletlenül úgy alakul, hogy neki kell levinnie, akkor is van egy kis puffogás.
De végülis ez legyen a legnagyobb hibája, miután beengedte a lakásába a kutyámat, az exének adta a macskáját a kutyám miatt, és teljesen elfogadja a kutyaimádatom.
Döntsd el neked mi a fontosabb.
Ne álltasd magad, amelyikkel többet foglalkozol az a fontosabb számodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!