A kutyák nemszeretik a teát?

Nem, általában semmilyen állat sem szereti a teát :)
Adj neki kicsit langyos vizet, legalább éjszakára zárd be garázsba, pincébe, esetleg előszobába, komoly hidegek vannak kint télen. Vagy legyen egy jól védett, meleg kis kuckója. Figyelj a vizére, sose fagyjon be, naponta 4-5-ször tegyél ki neki langyos vizet, és hagyd kint 1-2 óráig, majd hozd be.

Fekete, zöld és fehér teát ne, mert mérgező rájuk. Ahogy a legtöbb gyógynövény is, amit mi ihatunk (elég arra az öregasszonyra gondolni, aki svéd keserűvel próbálta gyógyítani a házi kedvenceit :S Hamar kimúltak).
A kamilla tea megfelel. De mással ne kísérletezz, ha előbb meg nem kérdezel egy ehhez értő szakembert, miből adhatsz egyáltalán, és max. mennyit.

Ja, és meleg-langyos húslevest adj neki, azt tuti megissza, és jobbat tesz neki, mint a tea :)
Én télen alapból napi kétszer-háromszor viszek ki a sajátaimnak langyos húslevest, pont, mert befagy a vizük, és amikor kiviszem nekik a frisset, max belekortyolnak, aztán már fagy is be újra, nem lehetek ott egész nap, hogy óránként cseréljem. Úgyhogy napi 2-3 tál húsleves, és mellé cserélgetem a vizet, de nem olyan sűrűn kell így már.

Még valami :) A méz még hagyján, de a déli gyümölcsök (mint a citrom leve) elvileg tiltó listán vannak, állatorvosok szerint.
Fogalmam sincs, mekkora mennyiségben, mert ez alkattól is függ, nem beszélve a kutya anyagcseréjének gyorsaságáról, méretétől/tömegétől, életkorától, stb.
Az utolsó négy én vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!