Az Illatos útra lehet vinni adományokat (pl. száraztápot) vagy nem fogadnak ilyesmit?
Kedves Kérdező!
Természetesen nagyon szívesen fogadnak minden olyan dolgot, ami a kutyusok ellátását elősegíti.
Nézd meg a honlapot, inkább ott szerezz be információt, mert úgy látom itt sok butasággal hitegetnek.
(Mi például gyógyszereket adtunk nekik.)
Itt a link.
A telep (a közhiedelemmel ellentétben) nem menhely. A befogott állatokat - remélve, hogy eredeti gazdája rátalál - a befogástól számított 14 napon át a Telep csak az állat eredeti gazdájának adhatja ki. Ha ez idő alatt sem kerül elő eredeti gazdája, majd nem akad új örökbefogadója, az állat az időről-időre fellépő helyhiány esetén elaltatható. A leadott állatokat a telep nem köteles két hétig tartani, de ez nem jelenti azt, hogy mindenáron kioltják az állat életét. A telep kénytelen elaltatni állatokat, tekintve, hogy a mindenkori létszám gyakorta meghaladja a rendelkezésre álló férőhelyek számát.
2 hétnél tovább egy állat sem marad ott....sztem is inkább vmi olyan menhelynek add ahol nem ölik meg a kutyákat
A leadott állatokat a telep nem köteles két hétig tartani, de ez nem jelenti azt, hogy mindenáron kioltják az állat életét.
magyarul még előtte is kiolthatják....
Második!
Képzeld, megnéztem, mert pár hete 9 kutyának kellett új helyet találnom, és többek között őket is felhívtam...Egyrészt bunkók voltak, másrészt közölték, h mivel a két nagyot önként adjuk le, 48 órán belül elaltatják őket, ha addig senkinek nem kell. a kicsikre is 2 hetet mondtak, ráadásul kutyánként 15000 Ft-ot akarlak legombolni rólam az eltartásukért.
Ilyennek én nem adok adományt. Menhelyen ugyanennyi pénzért oltások, ivartalanítás, és chip jár a kutyának. az illatoson meg méreg...
Hát ez nagyon érdekes.
Tavaly mi is leadtunk egy kis termetű kutyát, amit találtunk, teljesen korrektek voltak.
Hetekig fent volt a honlapukon az örökbe fogadható kutyák között.
Pár száz forintot kellett fizetni csak.
Úgyhogy akkor nem tudom te kivel beszéltél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!